A pornit în urmărirea hoațelor și și-a luat mașina înapoi după 48 de ore

Ultima actualizare:

    A venit cu poliţia  după o urmărire  de 48 de ore şi  prima dintre hoaţe  a fost încătuşată
A venit cu poliţia după o urmărire de 48 de ore şi prima dintre hoaţe a fost încătuşată

Urmărire ca în filme! Danielle Reno s-a oprit să facă plinul maşinii ei Toyota 4Runner într-o benzinărie din Clay County. Două hoaţe au profitat de neatenţia ei şi au fugit cu bolidul fără să bănuiască vreo clipă că păgubita nu avea să se lase păgubaşă şi va porni în urmărirea lor.

Americanca Danielle Reno, de 42 de ani, nu a acceptat statutul de victimă şi a pornit pe cont propriu în urmărirea hoaţelor care îi furaseră maşina, actele şi portofelul, folosindu-se de fiecare indiciu pe care acestea îl lăsau în urmă. După ce s-a trezit fără maşina în valoare de aproximativ 7.000 $, Reno a făcut plângere la poliţie, dar nemulţumită de reacţia autorităţilor a început să le urmărească singură pe hoaţe. S-a folosit de sistemul GPS de pe telefonul ei mobil, uitat sub scaun şi de detaliile oferite de tranzacţiile făcute de hoaţe cu cardul ei bancar.

”Le-am urmărit pe hoaţe timp de 48 de ore apelând la o prietenă care m-a însoţit cu maşina ei. Ştiam cum arată pentru că le văzusem chipurile pe înregistrarea video realizată de camerele de supraveghere de la benzinărie”, a explicat Reno pentru postul de televiziune KCTV. Hoaţele au băut zeci de sticle de bere, au făcut multe cumpărături din supermarket, dar când s-au dus la un restaurant Applebee să ia prânzul, Reno a venit însoţită de poliţişti. Le-a aşteptat să iasă ”cu portofelul şi cheile ei în mână” şi le-a dat pe mâna organelor de ordine. ”Maşina e de nefolosit, au distrus-o. Am faruri sparte, o oglindă e spartă, parbrizul crăpat, capota turtită şi sistemul de direcţie avariat. Acum e momentul să plătească pentru fapta lor”, a conchis americanca justiţiară. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net