A salvat un pescar, dar el s-a înecat

Ultima actualizare:

    Marian Damian era  căsătorit cu Ioana,  femeia vieţii lui.  În seara fatidică a  lăsat-o pe ea ca să  salveze un om
Marian Damian era căsătorit cu Ioana, femeia vieţii lui. În seara fatidică a lăsat-o pe ea ca să salveze un om

Tânărul, care se afla pe podul Colentina împreună cu soţia sa, i-a întins mâna pescarului, s-a dezechilibrat şi a căzut şi el în apă. Victima a reuşit să iasă singură la suprafaţă, iar salvatorul a murit.

Tragicul eveniment s-a petrecut duminică-seara, în jurul orei 22.00. Marian se ducea împreună cu soţia sa, Ioana, spre cartierul Colentina, unde locuiesc socrii tânărului.

La un moment dat, Marian a văzut cum un pescar, care se afla pe malul râului, la aproximativ zece metri de pod, a alunecat în apă. Bărbatul a fugit spre el pentru a-l scoate din râu, deşi soţia lui a insistat să nu o facă.

Marian nu prea ştia să înoate, dar s-a gândit că poate da o mână de ajutor înainte ca bătrânul pescar să ajungă să se îndepărteze de margine.

În momentul în care s-a apropiat de mal, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut şi el în apele reci ale râului. Pescarul, Eugeniu Butuc, în vârstă de 56 de ani, a reuşit să ajungă la mal şi s-a salvat de unul singur. Tânărul nu a mai reuşit, însă, să iasă la suprafaţă.

Soţia lui a chemat imediat poliţia şi ambulanţa. Trupul tânărului a fost scos din apă de trei scafandri de la Detaşamentul Special de Salvatori după o jumătate de oră.

"L-am găsit repede, pentru că un martor a indicat cu exactitate locul unde a căzut. Era cam la doi metri adâncime şi la trei metri de mal", ne-a spus plutonier-major Marian Mitrea, şeful echipei de scafandri.

Pescarul salvat de la moarte a încercat în zadar să dea o mână de ajutor scafandrilor. E în stare de şoc şi întreabă şi acum Divinitatea de ce a trebuit să moară un tânăr ca să trăiască el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina de spalat webp
Două anotimpuri în România. FOTO observatoruph.ro
image png
drone record guinness china jpg
papa francisc jpg
laza 1 jpg
biserica neagra obiective turistice orasul brasov 6 2048x1536 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net