A spart 30.000 € în Italia, apoi s-a predat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ionuţ Lazăr, al doilea hoţ al milionului de euro de la Ploieşti, s-a predat joi seară poliţiştilor din Valea Călugărească. Misterul însă nu s-a rezolvat. Până acum, poliţiştii au găsit doar 155.000 de euro. În plus, Lazăr a spus că a plecat din ţară, după furt, cu 30.000 de euro. Unde sunt acum restul banilor ? Nimeni nu ştie în acest moment.

Ionuţ Lazăr (21 ani) a spus că s-a predat pentru că nu mai suporta presiunea şi era speriat că va primi ani mai mulţi de închisoare dacă continuă să se ascundă.

El a revenit în ţară, din Italia în urmă cu câteva zile. „Noi aveam indicii despre faptul că s-ar fi întors din străinătate pentru că nu mai rezista presiunii.

Aseară (n.r. joi), s-a predat la postul de Poliţie din Valea Călugărească. Pe numele său există un mandat de arestare care a şi fost pus în aplicare", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

O parte din bani au fost ascunşi în tencuiala casei părinteşti

Din primele cercetări se pare că acesta fugise din ţară cu suma de 30.000 de euro, pe care i-a cheltuit în Italia.

În momentul în care s-a predat, Lazăr nu avea asupra lui nici un ban.

Din surse care doresc să-şi păstreze anonimatul, se pare că minorul vroia să vină acasă de mai mult timp şi, pentru acest lucru, a negociat cu poliţiştii predarea sa, probabil în schimbul unei pedepse mai blânde.

Au furat banii dintr-o casă nelocuită

Milionul de euro s-a furat la jumătate lunii ianuarie. Ionuţ Lazăr împreună cu Alexandru Tănase, un consătean de 16 ani, au dat lovitura vieţii, după ce au intrat într-o casă nelocuită de la marginea Ploieştiului, unde au găsit într-o valiză puţin peste 1 milion de euro.

Alexandru Tănase, 16 ani, a fost arestat pe 24 ianuarie

S-au dat de gol după ce au chefuit în sat şi au atras atenţia unor tâlhari mai versaţi care i-au lăsat fără o parte din bani.

De altfel, şi la împărţeala banilor, Lazăr l-a fraierit pe Tănase, dându-i acestuia din urmă bancnotele cu valoare mai mică, de 20 şi 50 de euro, dar mai colorate.

În cauză sunt cercetate nouă persoane. Doi sunt suspecţii principali, respectiv Alexandru Tănase, prins încă de pe 24 ianuarie, şi Ionuţ Lazăr, care s-a predat joi seara.

Alte şapte persoane, suspectate că i-ar fi tâlhărit pe cei doi sunt cercetate de poliţişti.

Cu toate acestea marea parte a banilor lipseşte. Oamenii legii au recuperat doar 155.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net