A stors de la stat 120.000 de euro pentru silicoane

Ultima actualizare:

Nelli Kellaway i-a făcut cadou şi fiicei sale o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului. Soţul lui Nelli, Steven, urma să li se alăture ulterior, însă a decedat în timpul călătoriei. Femeia a fost arestată în momentul în care s-a reîntors acasă, cu cenuşa defunctului partener de viaţă.

Ancheta poliţiei britanice a scos la lumină escrocheriile financiare ale celor doi soţi. Cei doi deţineau o serie de proprietăţi, pe care le închiriau cu 200.000 de euro pe an, dar au cerut locuinţă de la stat. În plus, cuplul avea în conturi 400.000 de euro nedeclaraţi.

Frauda a fost depistată în momentul în care Steven a făcut cerere pentru locuinţă socială. El a mai declarat că este părinte singur, când de fapt locuia cu soţia. Şapte luni mai târziu, consiliul local a primit o cerere similară de la aceeaşi adresă, de la o femeie care susţinea că bărbatul este gazda ei, aşa că autorităţile au decis analizarea proprietăţii. În timpul anchetei, oamenii legii au descoperit dovezi ale unor conturi bancare nedeclarate şi faptul că Steven fusese condamnat pentru o fraudă în noiembrie 2007.

Nelli Kellaway a pledat vinovată la trei acuzaţii de fraudă şi la trei de spălare de bani, urmănd ca vineri să fie judecată la tribunalul din Kingston.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net