A vrut mulţi copii, dar a rămas şi fără băieţel

Cunoscuţii familiei Al-Azzawi, originară din Irak, spun că femeia avea o relaţie foarte bună cu soţul său, medic cardiolog la Spitalul Judeţean Buzău, iar venirea pe lume a băieţelului a reprezentat un moment unic pentru cei doi.

Medicul cardiolog Ala-Aldin Al-Azzawi (53 de ani) şi-a dorit o soţie bună care să îi dăruiască prunci. Când a cunoscut-o pe Saba, Ala-Aldin a spus că şi-a găsit femeia ideală şi la scurt timp a apărut pe lume şi un băieţel.

"Era copilul pe care şi-l dorea şi era foarte fericit. Tot timpul abia aştepta să meargă acasă pentru a sta alături de copil şi de soţie", ne-a spus medicul cardiolog Adriana Negoiţă, colega lui Ala- Aldin Al-Azzawi.

Pentru că Saba nu cunoştea limba română, soţul său s-a gândit să o integreze în comunitatea de români şi să socializeze mai mult. De aceea, cei doi plănuiau să meargă cu alţi colegi din spital într-o scurtă vacanţă în zona de munte.

"Noi chiar le-am propus şi făcusem un plan să mergem împreună la o casă de la munte pe care o avem, ca să socializeze mai mult pentru că eu mă gândeam că este o femeie care stă cu copilul acasă şi trebuia să mai iasă", povesteşte Adriana Negoiţă.

Psihiatrii pun gestul femeii pe fondul unei depresii post naştere accentuată în cazul tinerei irakience din cauza lipsei de comunicare.

"Ca mamă tânără sigur au fost semnalate simptomele unei psihoze post partum pentru că boala este prezentă tot mai des, dar poate fi tratată cu medicamente şi terapii", explică Maria Cristache, psihiatru.

Medicii legişti au stabilit că femeia s-a sinucis prin spânzurare, dar examenul toxicologic care poate face lumină în cazul morţii pruncului şi cronologia deceselor celor două victime vor ieşi astăzi.

"Pentru că tânăra nu prea avea cu cine vorbi, nu se putea exterioriza"Maria Cristache, psihiatru

"Plănuiam să mergem împreună la munte ca să socializeze şi Saba" Adriana Negoiţă, prieten de familie

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg