A vrut să moară ca să nu fie singur de Sfântul Valentin

Ultima actualizare:
„Vrăjitoarea“ Dorothea îl scapă de griji pe tânărul  „cu inima zdrobită“, Csaba
„Vrăjitoarea“ Dorothea îl scapă de griji pe tânărul „cu inima zdrobită“, Csaba

Gheorghe Florian (27 de ani) din Baia Mare a încercat, duminică seara, să se sinucidă, supărat de faptul că va trebui să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor fără soţia lui de care a divorţat cu puţin timp în urmă.

Deprimat la gândul că a doua zi este Sfântul Valentin şi că încercarea de împăcare cu fosta soţie a fost zadarnică, Gheorghe Florian a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Şi-a înecat amarul în băutură timp de câteva ore, apoi s-a urcat la volan şi s-a grăbit să prindă trenul personal Baia Mare-Jibou. Şi a reuşit! În localitatea Săsar, la aproximativ 15 kilometri de municipiu, a lovit în plin trenul care venea în viteză spre o trecere la nivel cu calea ferată.

Gestul bărbatului i-a uimit pe toţi cei care au văzut grozăvia, inclusiv pe poliţişti. „Era beat şi a intrat efectiv în locomotivă, mai exact în aripa dreaptă a acesteia care l-a târât câţiva metri. Autoturismul a fost aruncat pe liniile de cale ferată", a declarat Ştefan Bora, şeful de la Poliţia Transport Feroviar Maramureş.

Gheorghe Florian s-a ales doar cu câteva răni uşoare. Mai mult, acesta a ieşit singur din maşină, până să vină echipele de la SMURD, şi a plecat acasă. Tânărul a fost însă căutat de oamenii legii şi amendat, iar permisul i-a fost suspendat.

Fosta soţie nu s-a lăsat însă impresionată de gestul bărbatului şi, după ce s-a asigurat că acesta este nevătămat, a dispărut în noapte.

Ziua Îndrăgostiţilor a avut cu totul altă semnificaţie şi pentru 15 cupluri din judeţul Sălaj. Şi asta întrucât aceştia nu şi-au petrecut ziua de ieri bucurându-se de afecţiunea partenerului, ci, dimpotrivă, în sălile de judecată sau la sediul primăriei, pentru a divorţa. Potrivit judecătorului, cele mai frecvente motive de divorţ au fost consumul de alcool şi infidelitatea soţiilor.

Clujenii părăsiţi, trataţi de vrăjitoare

„Vrăjitoarea" Dorothea i-a aşteptat, ieri, până târziu în noapte, în localul „Insomnia" din Cluj-Napoca, pe cei care suferă din dragoste, pe cei părăsiţi sau care nu şi-au găsit încă perechea potrivită.

„Sufăr ca un câine", îşi începe mărturisirea Csaba, un tânăr de 22 de ani, pe care l-a părăsit iubita chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor. „Mâine împlinesc 22 de ani. Ne-am mai certat o dată, dar ne-am împăcat. Acum, despărţirea e definitivă. Cum să fac să nu mă mai doară?", întreabă Csaba.

Ana Maria şi Adrian s-au căsătorit după ce s-au  cunoscut pe Internet
Ana Maria şi Adrian s-au căsătorit după ce s-au cunoscut pe Internet

„Trebuie să ai răbdare! Uite, eu îţi dau un amestec de prafuri magice, fierbi ceai trei zile la rând din ele. Viitorul nu e aşa de sumbru cum pare. Văd în bolul de cristal multă fericire", promite Dorothea.

Şi-au anulat căsătoria chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Şapte nunţi şi-o despărţire la Primăria sectorului 6

Premieră ieri în Capitală, la starea civilă a primăriei sectorului 6. Plictisite de obiceiurile româneşti şi dornice să creadă că o tradiţie americană poartă noroc, opt cupluri au cerut edilului Cristian Poteraş să le unească destinele, chiar de „Valentine's Day", Ziua Îndrăgostiţilor.

În faţa ofiţerului care a oficiat căsătoriile, au ajuns însă doar şapte perechi. Aurel şi Loredana sunt cuplul cel mai matur. El are 42, ea 33. S-au cunoscut în bloc, erau vecini de scară. S-au iubit doi ani, apoi el a dus-o într-o zi la la munte.


    Ana Maria şi Adrian s-au căsătorit după ce s-au  cunoscut pe Internet
Ana Maria şi Adrian s-au căsătorit după ce s-au cunoscut pe Internet

„Ningea, a scos un inel... Am spus da" povesteşte Loredana. Acum este doamna Mituş şi se sărută cu foc. Lângă ea ce-i mai râde mustaţa lui Aurel. Al doilea cuplu, Adrian şi Ana Maria au doar 24 şi respectiv 23 de ani şi s-au cunoscut pe chat.

„Am vorbit un an fără să ne vedem, apoi ne-am întâlnit" povesteşte mireasa. „Îmi pare rău de cei doi care nu au vrut să se mai căsătorească. Este semn rău că au făcut asta chiar de Valentine's Day", oftează Sofia Melinte, şefa de la Starea civilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net