A vrut să o omoare cu două cuţite, dar a înecat-o

simeon stalpnicul png

Au trecut patru luni de la crimele care au îngrozit o ţară întreagă. Dacă până acum s-a crezut că Bogdan Mitu şi-a înecat soţia în apele Dunării într-un acces de furie, anchetatorii au ajuns la concluzia că totul a fost plănuit dinainte.

Când a aflat că cel mai bun prieten al său, Giani Deli-Iorga i-a ucis socrii cu câte 30 de lovituri de cuţit, Bogdan Mitu a plănuit să procedeze la fel cu Gabriela, soţia care ameninţa să îl părăsească.

În dimineaţa zilei de 3 ianuarie 2011, după ce a comis dublul asasinat, Giani l-a sunat pe Bogdan şi i-a mărturisit totul. Martor la discuţiile telefonice dintre cei doi au fost Gabriela, soţia lui Bogdan, şi fratele ei vitreg, Georgică, în vârstă de 14 ani.

3 ianuarie 2011-  Giani Deli-Iorga a mers în casa socrilor lui Bogdan Mitu şi, în urma unui conflict, i-a ucis

simeon stalpnicul png

Copilul le-a povestit ulterior anchetatorilor că în acea dimineaţa Bogdan s-a închis de mai multe ori în baie pentru a vorbi la telefon.

A primit zeci de apeluri de la Giani. Între timp, Gabriela insista să se meargă la Cernavodă, în vizită la părinţii ei. Conştient că astfel vor fi descoperite crimele, Bogdan a încercat să ocolească cât mai mult casa groazei. În mintea lui Bogdan a încolţit un plan diabolic.

11 februarie 2011- La mai bine de o lună după ce şi-a înecat soţia şi s-a sinucis, trupul lui Bogdan Mitu a fost găsit

simeon stalpnicul png

La insistenţele soţiei sale, au plecat spre Cernavodă, nu înainte de a lua de acasă două cuţite, cu care plănuia să-şi omoare soţia, la fel cum au fost ucişi părinţii ei.

„Bogdan Mitu a luat de acasă două cuţite, pretextând că vrea să i le ducă socrului, pentru a le ascuţi. De fapt, vroia să-şi ucidă soţia, care ameninţa că îl va părăsi. După ce a condus un timp pe străzile din Cernavodă, Mitu s-a răzgândit. A oprit maşina pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră şi a înecat-o pe Gabriela. Apoi s-a sinucis", a spus Matei Dragomir, procurorul care a intrumentat dosarul crimelor.

Trupul lui Bogdan a fost găsit la aproape o lună de la comiterea crimelor. George, singurul martor al evenimentelor a fost preluat de Protecţia Copilului. Giani Deli-Iorga a fost trimis ieri în judecată pentru omor deosebit de grav şi riscă să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg