A vrut să-şi arunce copilul de la balcon

Ultima actualizare:

    Aceasta este camera  de hotel de unde  femeia a vrut să-şi  arunce fiica
Aceasta este camera de hotel de unde femeia a vrut să-şi arunce fiica

Incidentul s-a petrecut în hotelul de lux Comandor, din staţiunea Mamaia. În jurul orei 20.45, Ioana Andreea Artenie (45 de ani) şi-a luat fetiţa în braţe şi a ieşit pe balconul camerei de la etajul II, ameninţând că îşi va arunca copilul.

Martor la scena de groază a fost un cuplu de medici octogenari, care a anunţat într-un suflet recepţia hotelului.

Când au ajuns poliţiştii, trupul Dariei Alexandra atârna în gol, la mai bine de 15 de metri înălţime. În doar câteva minute, femeia a fost imobilizată, iar fetiţa a fost scăpată din mâinile celei care i-a dat viaţă şi voia acum să o omoare.

„Mi-am apărat copilul ca să nu-l arunce alţii. Trebuie să apăr tot poporul român. N-am voie să vorbesc pentru că, dacă vorbesc, îmi omoară copilul. E protocol de armată", a spus aceasta, vizibil tulburată.

Femeia cu probleme psihice a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, iar micuţa a ajuns la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţan Constanţa.

Am întâlnit-o pe Daria într-unul din saloanele de la Pediatrie. Este o fetiţă isteaţă, brunetă, cu ochişorii negri. Micuţa se află sub supravegherea cadrelor medicale.

La câteva ore după şocul pe care l-a suferit, ea stătea în vârful patului şi juca cărţi cu încă o fetiţă internată în spital. „Şi la grădiniţă îmi place să joc cărţi", a spus micuţa.

Bunica Dariei a fost contactată de poliţişti pentru a-i fi încredinţată copila, însă femeia nu a vrut să audă de soarta ei.

Şi-a bătut mama cu ciocanul

Artenie Ioana Andreea locuieşte în Bucureşti, la etajul zece al unui bloc liniştit de pe Calea Moşilor. Vecinii sunt şocaţi de gestul femeii care a intenţionat să-şi arunce fetiţa de la balcon.

În bloc este cunoscută cu probleme psihice, dar până acum nu a mai făcut un astfel de gest, deşi în nenumărate rânduri s-au auzit urlete şi scandaluri în apartamentul Ioanei.

"Acum stă singură cu copilul. În urmă cu vreo doi ani, mama ei a fugit de acasă după ce i-a dat cu un ciocan în cap. Cred că şi fetiţa ei, care se apropie de şapte ani, suferă de ceva. Nu există săptămână să nu se audă ţipete şi bubuituri în casa ei. Ea nu a lucrat niciodată şi are o pensie frumoasă de boală, de vreo 12 milioane. Un vecin a spus cândva că nu şi-a luat drogurile şi face scandal, dar ştiu şi eu, poate se referea la medicamente. Tatăl ei a fost un pictor armean şi avea bani. Ioana a vândut mai multe proprietăţi din Otopeni şi Dorobanţi. Ultima oară a vândut o casă din Neptun cu vreo 90.000 de euro din care şi-a luat doar o maşină pe care a băgat-o la taxi. A avut mai mulţi bărbaţi iar pe ultimul l-a dat afară recent. La cât e de nebună cred că o să-i ia statul copilul fiindcă nici mama ei, la 76 de ani, nu poate avea grijă de fetiţă. Îmi pare rău maică de ce s-a întâmplat şi sper să nu se arunce de la etaj", ne-a spus Neculina Adam, o vecină de palier a Ioanei.

A vrut să-şi taie fiul cu flexul

În urmă cu o săptămână, o femeie din localitatea constănţeană Satu Nou a încercat să-şi decapiteze fiul de 17 ani cu un flex, în timp ce băiatul dormea. Juli Crina Pîslaru a scris un bilet în care şi-a explicat gestul: „Vreau să îl omor pe Mihai ca să îl scap de toate chinurile ce-l aşteaptă".

simeon stalpnicul png

Femeia a luat un flex şi s-a apropiat de patul în care dormea fiul său, însă băiatul s-a trezit imediat ce a simţit discul la gât şi a reuşit să fugă.

Citeşte despre alte cazuri asemănătoare:

Bebeluş de şapte zile, abandonat într-o staţie de autobuz din Cluj

O mamă şi-a strangulat copilul cu propria ei curea!

Constanţa: O mamă a încercat să-şi decapiteze fiul cu un polizor "ca să-l scape de chinuri"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net