Abrudan, trecut pe linie moartă

În debutul partidei jucate de Steaua la Liverpool, Abrudan a pasat neglijent spre Tătăruşanu, iar Joe Cole a interceptat şi a deschis scorul. După această eroare, fundaşul n-a reuşit să-şi revină şi a avut în continuare o prestaţie slabă.

Evoluţia sa l-a scos din sărite pe Ilie Dumitrescu, chiar dacă tehnicianul l-a ţinut pe „Tavi" pe teren până la final. După partidă, Ilie a discutat cu colaboratorii săi şi a luat decizia ca jucătorul adus de la FC Braşov de Piţurcă, antrenor care îl aprecia foarte mult, să fie tras pe linie moartă.

Tehnicianul Stelei oricum nu îl plăcea foarte mult pe Abrudan, dovadă în acest sens fiind şi folosirea lui Galamaz în locul său încă de la meciul cu Unirea Urziceni, deşi stoperul adus din Bărăgan avea doar câteva antrenamente în Ghencea.

Astfel, „Gala" îi va lua locul apărătorului de 26 de ani în partidele din Liga I, iar în cele din Liga Europei, Dumitrescu îl va folosi cu preponderenţă pe tânărul Gardoş, întrucât fundaşul cumpărat de la Unirea n-are drept de joc în cupele europene.

Aceasta nu este singura pedeapsă care i se pregăteşte lui Octavian Abrudan. Oficialii stelişti vor să se dispenseze de serviciile lui în iarnă, o posibilă destinaţie pentru el fiind Universitatea Craiova, acolo unde Piţi şi l-ar dori la echipă.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg