Accident grav în Ungaria, în care au fost implicate microbuze cu români

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bihor au declarat corespondentului Mediafax că un accident rutier s-a produs în Ungaria, la circa 30 de kilometri de graniţa cu România de la Borş.

În accident au fost implicate un autocar şi două microbuze pline cu cetăţeni români care se întorceau în ţară. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane, rănirea gravă a alteia şi rănirea uşoară a altor opt persoane.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bihor au precizat că accidentul a avut loc pe şoseaua 42 , între localităţile Berettyoujfalu şi Foldes, pe direcţia de mers spre Borş.

"Autocarul care deschidea coloana s-a oprit pe partea dreaptă a carosabilului, iar şoferul microbuzului care venea în spatele său nu a observat la timp această manevră şi nu a reuşit să frâneze, intrând în coliziune cu autocarul şi răsturnându-se pe contrasens. Cel de-al doilea microbuz, de asemenea, nu a oprit la timp şi a lovit autocarul, însă impactul a fost mai uşor, iar microbuzul s-a oprit în şanţ, pe partea dreaptă a drumului", au spus reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bihor.

Potrivit sursei citate, un pasager din primul microbuz a murit pe loc, iar alţi nouă pasageri au fost spitalizaţi.

În urma accidentului drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. 

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg