Acţionar la Dinamo, părăsit pentru un fotbalist italian

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A oferit nunta anului în România, în 2005, iar în ultima vreme spera să rupă gura târgului în lumea modei. Acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu a pus pe locul secund fotbalul şi s-a dedicat iubitei sale, fotomodelul Diana Ghenea. Tânăra l-a lăsat însă cu ochii în soare după ce s-a îndrăgostit, culmea, de un fotbalist.

La sfârşitul lui 2009, dinamovistul şi-a părăsit soţia, Rodica, după numai patru ani de căsătorie. Nunta lor din 2005 a fost evenimentul monden al anului, după ce organizarea petrecerii de la Palatul Regal a costat 500.000 de euro, iar atmosfera a fost încinsă de celebra formaţie Gipsy Kings.

După divorţ, Dragoş a început să se afişeze cu noua sa cucerire, Diana Ghenea (23 de ani). După un timp, fata originară din Slatina a prins contracte importante în străinătate şi l-a convins pe Dragoş să o urmeze la Milano.

Cei doi s-au mutat în Italia, iar iubita sa a venit cu propunerea de a încerca şi el o carieră în modelling. Săvulescu s-a apucat de tras de fiare, şi-a angajat stilist şi fotograf, după care şi-a alcătuit portofoliul.

Din tipul slăbuţ care era s-a transformat într-un veritabil macho, dar ofertele nu au mai apărut. Unul dintre motive? Diana, în loc să-l ajute, l-a părăsit. Şi nu pentru oricine, ci pentru un fotbalist celebru, Marco Borriello.

Internaţionalul italian, în vârstă de 28 de ani, locuieşte acum la Roma, după ce AC Milan l-a împrumutat „giallo-rossilor". El şi Diana sunt văzuţi adesea plimbându-se prin capitala Italiei, iar relaţia lor a fost prezentată amplu în presa din Peninsulă.

Săvulescu, unul dintre cei mai tineri milionari în euro

Deşi are doar 38 de ani, este unul dintre bogaţii României. Are o vilă în Cartierul Francez, iar colecţia sa de maşini, printre care Porsche, Lamborghini, Mercedes, Rolls-Royce, depăşeşte 1,5 milioane €. Conform Topului 500 Forbes, Dragoş Săvulescu are o avere de 10 milioane €.

Fostul acţionar dinamovist a dezvoltat afaceri imobiliare în zona Băneasa. După divorţ, a fost obligat să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar.

Cine e Borriello

Marco Borriello s-a născut în Napoli şi este supranumit de fani, "Che Guevara". Crescut de AC Milan, a fost împrumutat la mai multe echipe şi a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A. A fost depistat pozitiv în 2006 şi a fost suspendat două luni. Borriello are 7 selecţii la naţionala Italiei, pentru care n-a marcat însă nici un gol.

Vezi şi:

Anja e singură! Îşi va găsi jumătatea în România? !

Shane Warne a înşelat-o pe Liz Hurley cu un star porno! VIDEO

Bianca: «Nu ştiu dacă Adrian Cristea m-a înşelat! Dacă a făcut-o să fie sănătos»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net