Actorul Nae Lăzărescu, cu cătuşele la mâini în Italia!

Sub pretextul că se duc să aducă baterii noi pentru la cameră, Vasile Muraru şi fotograful care le-a făcut o serie de poze l-au lăsat singur în Piaţa San Marco. O „turistă" l-a rugat să-i facă şi ei o fotografie. Numai că un boschetar i-a furat lui Nae aparatul, în timp ce „nemţoaica" vorbea la telefon. Un „poliţist" italian a venit la faţa locului să rezolve problema.

Un conaţional de-al nostru a încercat să-i traducă omului legii despre ce-i vorba, numai că, spre ghinionul lui, actorul avea pe sub haină ceasuri, lanţuri, şi alte asemenea, pe care le folosea drept recuzită. Astfel că actorul a fost luat drept hoţ şi s-a trezit chiar cu cătuşele la mâini. Şi atât s-a enervat de tare că a dat cu şapca de pământ.

Din fericire pentru el, Vasile a venit la timp şi, într-un final, complicele i-a spus despre ce e vorba. „Am luat plasă, fir-aş al dracu'!", a spus Nae cu năduf. Dar, după cum i-a recunoscut lui Dan Negru, „supărarea a trecut". La rândul său, prezentatorul tv a recunoscut că cineva i-a „blestemat". „O cameră de filmat a căzut în Canal Grande", cineva e bun de plată, iar de data aceasta întâmplarea a fost cât se poate de adevărată.

maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horia tecau jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
image
image
image
image
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg