Actriţa Ana de Armas: "Nu înţeleg de ce bărbaţii vor să mă vadă dezbrăcată"

În Spania a devenit faimoasă graţie rolului din "Internatul", unde juca o adolescentă de 15 ani. Acum, Ana de Armas a făcut în sfârşit pasul dinspre rolurile de adolescentă spre cele de femeie, în serialul "Hispania", în care joacă rolul Nereei, o femeie devenită sclavă după ce familia ei este asasinată în secolul II înainte de Hristos.

Deşi este doar ficţiune, frumoasa cubaneză avertizează: "Nu suport să fiu dominată. În relaţii există două persoane, egale, care fac ce le place".

Este în Spania de doar 4 ani, locuieşte la Madrid şi, după "Mentiras y Gordas", în care a trebuit să filmeze scene nud, a declarat: "Nu-i înţeleg pe cei care vin la film doar să-mi vadă sânii".

Ca actriţă, probabil va mai trebui să filmeze scene fierbinţi, dar Ana nu are nicio problemă să filmeze dezbrăcată. "Dacă scenariul îmi place, o fac, dar nu cred că este interesant pentru nimeni să mă vadă dezbrăcată", a spus Ana.

Pictorialul actriţei din revista DT Lux o contrazice, însă. Cubaneza e mai sexy decât vrea să admită, iar bărbaţii, pe care ea "nu îi înţelege de ce vor s-o vadă" în sânii goi, deja speră la un pictorial în Playboy.

Vezi GALERIE FOTO cu sexy cubaneza

shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg