Actriţa Carmen Tănase, felicitată de Diana Dumitrescu: «Te iubesc enorm» Află motivul!

simeon stalpnicul png

Frumoasa actriţă a mărturisit pe blogul personal că a învăţat cu ce se mănâncă actoria de la una dintre cele mai bune meseriaşe din acest domeniu: Carmen Tănase.

Prin intermediul mediului online, Diana Dumitrescu a ţinut să-i mulţumească actriţei Carmen Tănase pentru lecţiile pe care i le-a dat în actorie de-a lungul timpului.

«Cu toţii o ştiti pe doamna Carmen Tanase. Din fericire, am onoarea sa ma numar printre cei care o cunosc bine pe doamna Tanase sau cum imi place mie sa-i spun, mamica mea frumoasa.

Nu stiu daca am apucat vreodata sa ii spun, dar prin intermediul acestui post, vreau sa ii transmit multumirile mele, pentru tot ce m-a invatat, pentru tot ce mi-a dat. Am invatat meserie, am invatat sa fiu un om mai bun, am invatat sa am rabdare, am invatat ca daca am inima si sufletul deschis, pot avea mai mult. Iti multumesc Carmen Tanase.

De ziua ta, iti urez tot binele din lume, toata sanatatea din lume, toata iubirea din lume, toata fericirea din lume, toata bucuria din lume, tot ce este mai bun, la tine sa se opreasca. Te iubesc enorm! La multi ani, Carmen Tanase!!», a scris Diana pe blogul personal.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg