Adela Popescu şi Radu Vâlcan au gânduri de nuntă?

moga
moga

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se comportă ca o adevărată familie. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în vreme ce vizitau un bloc în construcţie din Capitală. Au cumpărat un apartament cu două camere, pentru ca părinţii actriţei să se mute la Bucureşti.

Au o relaţie de aproape trei ani şi se apropie cu paşi repezi de altar. Nici Adela Popescu (26 de ani), nici Radu Vâlcan (35 de ani) n-au anunţat data nunţii, dar comportamentul îi dă de gol. Cei doi se comportă deja ca o familie în adevăratul sens al cuvântului. Vineri, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce au mers să vadă un ansamblu rezidenţial dintr-o zonă semicentrală din Capitală. Acolo, ei au zăbovit aproximativ o oră, după care s-au salutat cu încă un cuplu venit să vadă acelaşi lucru ca şi ei, după care au plecat spre Pipera. Se ştie că Adela şi-a dorit foarte mult un apartament în Centrul Bucureştiului. Cu toate acestea, vedeta şi iubitul ei nu vor da vila în care locuiesc de un an şi jumătate pentru un apartament.

Actriţa a făcut câteva fotografii pentru a le arăta, probabil, părinţilor ei

ANDREEA BALAN
ANDREEA BALAN

Adela s-a îmbrăcat într-o rochie vaporoasă, dar sexy, şi s-a încălţat cu sandale cu toc-cui

simeon stalpnicul png

Conform unor surse, Adela şi Radu au vizionat vineri mai multe apartamente, iar la final au achiziţionat unul de două camere pentru părinţii Adelei care se vor muta în curând în Bucureşti. Preţul unui apartament în zona respectivă porneşte de la 73.000 de euro plus TVA, în funcţie de etajul ales.

Astfel, Adela a dat pentru apartamentul în care vor locui părinţii ei cel puţin 90.520 de euro. Contactaţi de reporterul Click!, Adela şi Radu au confirmat faptul că au achiziţionat un apartament nou. „Blocul va fi finalizat în două luni, am cumpărat un apartament de două camere, dar nu pentru a ne schimba rezidenţa. Noi momentan locuim la casă şi suntem foarte fericiţi acolo".

Marius Moga se chinuie de 4 ani să-şi ridice casa visurilor


    moga
moga

În comuna Cernica, de lângă Capitală, muncitorii lucrează de zor la locuinţa lui Marius Moga, deşi aceasta trebuia să fie gata de acum doi ani, conform proiectului. În 2009, pe vremea când era iubitul Iuliei Vântur, Moga a cumpărat un teren de 1.200 de metri pătraţi în comuna Cernica, acolo unde are casă şi bunul său prieten Smiley. De atunci însă el tot nu a reuşit să finalizeze lucrările, deşi a băgat peste 300.000 de euro.

„Mai e mult de lucru la casa asta. Noi suntem aici cam de două luni. În două zile terminăm exteriorul, dar înăuntru nu s-a făcut nimic", ne-a spus unul dintre muncitori. La cum arată lucrările în acest moment, nu se poate aproxima în cât timp compozitorul va putea locui în vilă.

Andreea şi Keo, vilă de jumătate de milion de euro


    ANDREEA BALAN
ANDREEA BALAN

În toamnă, Andreea Bălan (28 de ani) şi iubitul ei, Keo (34 de ani), se vor muta în casă nouă. Vila pe două niveluri pe care şi-au făcut-o în zona Pădurii Băneasa din Capitală e aproape gata, moment aşteptat cu nerăbdare de amândoi.

La vilă, constructorii muncesc de zor ca s-o termine, iar proprietarii ei s-au gândit deja la amenajarea interiorului. După ce au investit în jur de 400.000 de euro în construcţia vilei, simpaticii cântăreţi vor mai cheltui cel puţin 30.000 de euro pe mobilă. „Va fi o casă modernă. Singura chestie la care ţinem e să avem în dormitor un pat american, mare, un «king size bed». Se doarme foarte bine în el. În living vom avea un şemineu pe gaz", ne-a spus Keo.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub florina mihaila sexy braileanca png
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png