Adela Popescu, surpriza care a lăsat-o fără cuvinte: «Am plâns, am râs, am dansat»

Ultima actualizare:

    Adela Popescu
Adela Popescu

Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor fi naşii băieţelului Danei Rogoz, Vlad Luca, care a venit pe lume pe 1 martie.

Actriţa a povestit modul în care Daca i-a propus ei şi iubitului său să fie părinţii spirituali ai micuţului. Adela a primit o lumânare cu răvaş de Moş Nicolae, pe care a tot uitat să o aprindă. Înăuntru se afla un bileţ pe care era scrisă întrebarea "Vreţi să fiţi naşii copilului nostru?".

"De Mos Nicolae, Danuca ne-a facut cadou, mie si lui Radu, o lumanare cu ravas, Moon. Cum am facut, cum n-am facut, am uitat cadoul la Dana acasa. Peste vreo doua luni, primesc un telefon de la ea in care imi aminteste cu blandete ca nu mi-am luat lumanarea.

Rusinata pana peste cap, plec cu viteza vantului si a gandului sa-mi recuperez cadoul. A doua zi, ne intalnim la o cafea si ma intreaba daca am aprins-o. N-o aprinsesem. Noroc ca nu m-am gandit sa o mint. I-am spus ca in seara aceea sigur o voi arde si ca abia astept sa fac asta. Dupa cafea, ma roaga sa o las acasa. Urca in fata si la picioarele ei statea rasturnata si schimonosita LUMANAREA. Desigur, eleganta cu o stiu, Danuca se face ca nu o vede. Muream de rusine!

Seara am luat lumanarea si la umbra unui pahar de vin rosu, am aprins-o. Si-o veghem, si-o tot veghem, dar degeaba. Sticluta nu aparea la lumina. A doua seara la fel. Eh, am abandonam demersul.

Peste alte cateva zile, ma intalnesc cu Laura si ma intreaba si ea daca nu am aprins lumanarea. Mai sa fie! Ii spun lui Radu ca musai in seara asta, fie ce-o fi, trebuie sa punem mana pe ravas. Si ne punem la masa, si aprindem lumanarea, si o mai scobim putin cu cutitul si.. apare sticluta.

O deschid, iau o penseta si scot ravasul. Emotie, lacrima, imbratisare, ‘aoleu, ce ne facem?' , ‘oare meritam?' Pentru ca da, pe ravasul din lumanare scria:

"Dragii nostri, Adela si Radu, vreti sa fiti nasii copilului nostru? Vladut abia asteapta sa vina pe lume, sa va cunoasca la fel de bine ca si noi, si astfel sa descopere ce minunati sunteti!" Dana si Radu

Adela Popescu (Foto: arhiva personala)
Adela Popescu (Foto: arhiva personala)

Doamne, ce emotionant a fost! Am plans, am ras, am dansat. Stiu ca e o dovada de mare pretuire...

Nu are sens sa va spun ce inseamna Dana pentru mine si cat de mult o admir si o iubesc. De fapt pe toti trei. Pentru ca acum sunt trei. Adica suntem cinci. Pentru ca am intrat in familie. :) Radu +Dana+Vlad+Radu+ Adela. Patru parinti si o minune!

Ps1: Vladut, am uitat sa iti spun, mai ai si trei frati! Alex, Natalia si Luana. Pentru ca eu sunt mama voastra spirituala, atunci voi sunteti copiii mei spirituali. Si copiii aceleiasi mame, sunt frati, nu? ❤️

Ps2 : Daca aprindeam lumanarea dupa botez?:)))))))", a scris Adela pe blogul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net