Adelina Chivu va dansa R&B la «Dansez pentru tine»: «Coregrafia e destul de grea»

După ce a anunţat săptămâna trecută că va dansa în "ringul visurilor" într-un scop umanitar, astăzi doamna Chivu a dat mai multe informaţii despre provocarea pe care a acceptat-o.

Adelina spune că va dansa pentru o fetiţă de 11 ani, Ioana Lucia, o balerină care visează să-şi poată continua antrenamentele de dans de performanţă.

Ea a dezvăluit pentru protvmagazin.ro că stilul de dans ales pentru ea este R&B.

"Edi este un dansator foarte talentat, antrenamentele sunt mult mai grele decât mi-am imaginat, mai ales că el nu este dispus să facă niciun fel de compromisuri şi mi-a ales o coregrafie destul de grea. I-am spus că mă confundă cu dansatoarele din balet şi chiar nu este cazul, dar nu am reuşit deloc să-l conving", a spus Adelina, precizând că repetă dansul câte două ore în fiecare zi.

Întrebată dacă va fi alături de ea şi Cristi Chivu, fosta prezentatoare de ştiri a spus că este aproape imposibil ca soţul ei să o vadă dansând. În schimb, ea va avea susţinere din partea fiicei ei Natalia.

"Cristi are un program infernal pentru acest sfârşit de an şi era preocupat chiar că nici la televizor nu mă va putea vedea dacă este în cantonament chiar în acea seară", mai spune ea.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg