Adelina i-a dat iar papucii lui Vârciu

simeon stalpnicul png

Telenovelă veritabilă! Două săptămâni, atât a durat marea împăcare dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu, petrecută cu surle şi trâmbiţe în emisiunea „Happy Hour". Cei doi s-au despărţit din nou şi se pare că, de data aceasta, nu mai există cale de împăcare.

Au divorţat cu scandal în luna mai, s-au înjurat apoi cu orice ocazie şi nimic nu ar fi anunţat că peste doar cinci luni vor mai da o şansă poveştii lor de dragoste. În urmă cu două săptămâni, Adelina şi Liviu Vârciu s-au împăcat, în direct la TV, mărturisind că dragostea adevărată trece peste toate obstacolele şi că vor să se căsătorească din nou.

Fostele iubite ale actorului au înghiţit în sec, iar cel cu care Adelina s-a iubit timp de trei luni, afaceristul Sorin Boiangiu, a fost nevoit să se resemneze că a pierdut-o definitiv pe sexoasa brunetă.

Citeşte şi:

Adelina: «Încă mai port inelul de 5.000 de euro de la fostul iubit!»

Adelina vrea un Lamborghini de 250.000 €!

Liviu Vârciu: «Cu siguranţă voi face un copil cu Adelina, anul viitor»«Vârciu i-a cerut Iguanei patru milioane de lei»Adelina Pestriţu: «Sânii m-au scăpat de amenda de 10 milioane»

Surpriză însă! Marea împăcare dintre cei doi n-a fost decât apă de ploaie, căci în urmă cu câteva zile, Adelina şi Liviu au avut o discuţie serioasă, în urma căreia au decis că fiecare trebuie să o ia pe drumul lui.

De data aceasta definitiv! Abia instalat în apartamentul în care fotomodelul locuieşte cu chirie, actorul şi-a strâns hainele şi s-a mutat din nou în apartamentul lui din Dristor, unde, până de curând, locuise cu fosta iubită, Diana Iguana.

Contactată telefonic şi întrebată dacă este adevărat că s-a despărţit de Liviu, Adelina a declarat pentru Click!": „Aşa este, însă nu vreau să comentez nimic pe seama acestui subiect".

Ea a dat de bănuit că are probleme în amor, sâmbătă seara, când a venit singură la deschiderea clubului Envy. Toţi prietenii ei s-au mirat, ştiindu-l pe Liviu foarte gelos. Se pare că motivul separării are legătură cu comportamentul lui Vârciu, pentru că, aşa cum ne-au spus şi prietenii Adelinei „lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba".

S-a certat şi cu Iguana

Ultima relaţie a lui Liviu Vârciu a fost cea cu Diana Ştefănescu, alias Iguana. Cei doi s-au iubit pasional timp de o lună, tot Diana fiind cea care a decis să pună capăt poveştii de iubire cu năbădăi.

La nici două zile după ce s-a despărţit de Iguana pe messenger, Liviu a cerut-o din nou pe Adelina de soţie, în genunchi, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PrO TV.

Supărată, Iguana l-a dat de gol pe Liviu, dezvăluind că acesta se ruga de ea să-l primească înapoi, în timp ce îşi negocia împăcarea cu fosta soţie. Una dintre prietenele Dianei Ştefănescu a declarat, la PRO TV, că actorul i-ar fi cerut bani Iguanei, după care a înşelat-o fără scrupule.

O relaţie ca-n telenovelă

Liviu şi Adelina au trăit o poveste de dragoste desprinsă parcă din telenovelă. S-au căsătorit cu mare fast chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, anul trecut. Au divorţat cu mare tam-tam pe 17 mai 2010, când bruneta şi-a acuzat soţul că a înşelat-o. Luna trecută, ei au şocat pe toată lumea, Liviu cerând-o din nou de nevastă, în genunchi, la PRO TV.

14 februarie 2009, s-au căsătorit

simeon stalpnicul png

17 mai 2010, au divorţat

simeon stalpnicul png

21 septembrie 2010, a cerut-o iar de nevastă

simeon stalpnicul png
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Xi Jinping FOTO EPA EFE jpg
Proiectul pistelor pentru competițiile olimpice blog unteanu
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg