Adelina Pestriţu a petrecut Crăciunul în pijamale: «E mai sexy decât orice dantelă»

Adelina a ales această vestimentaţie pentru comodidatea ei iar cu această ocazie a scăpat de cozile interminabile de la magazine.

"E mai sexy pentru mine decât orice altă dantelă  cu cristale, îmi place să mă simt confortabil şi căldura îmi aduce tot confortul, iar cine mă vrea sexy în adevăratul sens al cuvântului, să aştepte până în noaptea de revelion, atunci când trebuie să port lenjerie roşie, pentru că aşa e tradiţia, iar eu vreau să fiu iubită tot restul anului”, a declarat Adelina Pestriţu, pentru Zeus Tv.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu îşi va petrece toate zilele de Crăciun în sânul familiei ei, fiind o tradiţionalistă convinsă când vine vorba de sărbători

Crăciunul nu îl văd altfel decât în sânul familiei, cu sărmăluțe, caltaboș, cărniță, șorici, ciorbiță, prăjiturele, cozonaci, vin și tot tacâmul. Ne simțim bine la masa festivă, ne bucurăm unul de prezența celuilalt și uite așa sunt toate bune și frumoase. De Crăciun nu vreau să ies prin cluburi, restaurante, ador această sărbătoare și vreau să o simt cu intensitate maximă acasă într un cadru cald familial, cu multă dragoste părintească”, a mai spus Adelina.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
Bogdan Berechet Politia Capitalei 01 foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg