Adelina Pestriţu: «Ce mi-am dorit în copilărie am astăzi»

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu: FOTO Facebook
Adelina Pestriţu: FOTO Facebook

În ziua în care a împlinit 25 de ani, vedeta Kanal D a privit în urmă, dar şi spre viitor.

Adelina a rămas înzăpezită în drum spre televiziune, unde urma să înregistreze emisiunea pe care o prezintă. Aflată încă în maşină, ea a răspuns întrebărilor lui Mădălin Ionescu, dornic să afle cum se vede viaţa la 25 de ani. "Mă simt bine în pielea mea, nu realizez în totalitate că am această vârstă", a spus ea.

"Este o satisfacţie că eu singură, prin puterile mele, am ajuns undeva şi m-am menţinut acolo. Dorinţa mea este să lucrez în continuare şi să avansez cât mai mult", a mărturisit vedeta pentru emisiunea "Drept la ţintă". Ea consideră că a avut o copilărie fericită, deşi umbrită de un eveniment neplăcut: "Un domn mai puţin lucid m-a accidentat cu maşina. S-a lăsat cu fracturi, cu mers la psiholog...", şi-a amintit ea.

Adelina s-a descris drept "o fată cuminte; şi acum sunt!". Despre prima noapte de dragoste a refuzat să vorbească: "Sunt lucruri personale", a evitat elegant un răspuns. Chiar şi relaţia cu Liviu Vârciu a privit-o cu detaşare: "Nu suntem duşmani, nu l-am considerat niciodată. Eu sunt prietenă cu toată lumea. Important este prezentul".

Ca şi anul trecut, şi în 2012 a primit felicitări încă din clipa în care s-a intrat în ziua de 2 februarie: "Primul bărbat m-a sunat anul trecut la miezul nopţii. Şi anul acesta mi-a dat un mesaj în jurul orei 12 noaptea", a spus vedeta. Şi, chiar dacă pentru ea "bărbatul perfect nu există", se consolează cu reuşitele sale din alte domenii: "Ce mi-am dorit în copilărie am astăzi", consideră Adelina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net