Adelina Pestrițu: «Nu suport Halloween. Nu mă identific cu această sărbătoare»

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu (foto: Dan Bistriţeanu)
Adelina Pestriţu (foto: Dan Bistriţeanu)

În această seară, şi românii sărbătoresc Halloweenul. Unele dintre vedetele de la noi nu cred în această tradiţie, însă altele au găsit un motiv în plus de a petrece, alături de prieteni, în costume speciale.

Adelina Pestriţu spune că singura sărbătoare americană pe care o agreează e Ziua Îndrăgostiţilor. „Nu suport Halloween. E o sărbătoare adusă de la americani cu care nu mă identific deloc. Dacă e să fac o petrecere cu tematică, m-aş costuma în prinţesă. Singura sărbătoare care îmi place de la americani e Valentine's Day", a declarat vedeta Kanal D pentru ziarul Ring.

La rândul ei, cântăreaţa Sylvia Sârbu, gazdă a show-ului „Povestea unui tatuaj" (Euforia TV) şi partenera de scenă a lui DJ Rynno, mărturiseşte că nu crede în Halloween.

„Mă voi îmbraca totuşi în prinţesă. E vorba de distracţie până la urmă, să vezi lumea prin oraş costumată e destul de frumos. Noi oricum cântăm la diverse evenimente. Un costum frumos e întotdeauna apreciat!", a spus solista.

Se partea cealaltă a baricadei se află Florin Grozea care este pro Halloween. Artistul mărturiseşte că încă nu s-a gândit la un costum anume, dar va improviza cu ajutorul accesoriilor pe care le are în casă.

„Am nişte peruci de la Amsterdam şi voi apela la acestea dacă voi ieşi diseară. O să întreb lumea cu cine semăn şi în funcţie de ce personaj vor spune ei, acela voi fi până la sfârşitul petrecerii. De asemenea, vreau să cumpăr nişte dovleci pe care să-i scobesc şi să-i luminez. Am auzit că e o experienţă interesantă. Pentru români, Halloween e o ocazie în plus de a ieşi în oraş şi a se distra", a mărturisit Florin de la Hi-Q.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net