Adelina Pestriţu primeşte luna asta 8.000 € să danseze la nunţi


    «Adelina m-a cucerit  la prima vedere!»
«Adelina m-a cucerit la prima vedere!»

Când eşti frumoasă şi celebră, faci mult mai uşor banii! Adelina Pestriţu face într-o lună de vară 8.000 de euro doar dintr-o suflare. În schimb, nu trebuie decât să accepte invitaţia nuntaşilor de a dansa alături de ei. Timp de trei ore, vedeta se pozează şi întreţine atmosfera la evenimentele matrimoniale.

Emisiunea pe care Adelina Pestriţu (26 de ani) o prezenta duminică de duminică la postul tv Kanal D a intrat în vacanţă, dar nu şi bruneta.

Adelina e pusă pe câştig vara aceasta, aşa că, pentru a-şi realiza ţelul, nu a plecat până acum nici măcar în vacanţă. Astfel, abia la sfârşitul verii şi-a programat o ecapadă, pe tărâmuri străine, numai că până îşi va face bagajele, aceasta desfăşoară activităţi artistice. După cum se ştie, de mai bine de doi ani, de când a căpătat notorietate după divorţul de Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu a început să primească nenumărate oferte de joburi. Printre acestea se numără ofertele de maestru de ceremonii. Dar, mai nou, Adelina nu doar prezintă evenimentele matrimoniale, ci şi ia parte la ele, ca un oaspete de onoare. Frumuseţea, şarmul şi faima i-au făcut pe miri să şi-o dorească pe Adelina la nunţile lor, astfel că o nuntă fără Pestriţa e ca mireasa fără rochie albă.

Pe numărul personal al vedetel sau pe cel al impresarului doritorii sună, apoi plătesc un avans din totalul de 2.000 de euro pe care-l percepe vedeta. Pentru luna august, Adelina Pestriţu va fi ocupată în fiecare weekend şi va prezenta nunţi în Bucureşti, Piteşti, Timişoara şi Baia Mare. Acolo, timp de trei ore, Adelina se distrează cot la cot cu petrecăreţii.

„Ajung la ora 12 noaptea şi plec la ora 03.00 dimineaţa. În acest interval, prezint artiştii care urmează să cânte, momentele importante ale evenimentului, cum ar fi «furatul miresei». Fac în aşa fel încât atmosfera să fie de excepţie şi mă implic în toate activităţile: dansez, fac poze cu ceilalţi invitaţi", ne-a spus bruneta. "Pestriţa" nu face diferenţe între o nuntă din provincie şi una din Capitală.

Din contră, se distrează la fel şi la una, şi la alta, având în vedere că onorariul încasat de ea este acelaşi, indiferent de localitate. „Merg şi la nunţi din provincie, dar şi la cele din Bucureşti. De multe ori îmi place mai mult la cele de ţară, pentru că sunt oameni simpli şi ştiu să se distreze cu adevărat", a mai spus bruneta. Doar luna aceasta, job-ul de la nunţi îi îngraşă conturile Adelinei cu 8.000 de euro.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg