Adelina Pestriţu vrea s-o dea în judecată pe Raluca Tănase?


    Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas
Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas

Adelina Pestriţu a spus la tv că nu le va răspunde celor care îi pătează imaginea, ci îi va da în judecată.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că nu este într-un scandal cu Raluca de la Bambi. însă, Adelina a subliniat faptul că îi va da în judecată pe cei care au jignit-o.

"Eu nu sunt în scandal cu nimeni, am o viață prea frumoasă ca să-mi pese de ceea ce declară unul și altul în showbiz, iar dacă cineva face declarații usturătoare la adresa mea, îmi aduce jigniri sau îmi srică imaginea, eu nu o să acționez în niciun fel din punct de vedere mediatic, ci in instanță. Prin urmare, cine îmi aduce jigniri, va fi chemat în judecată", a spus Adelina, marți, în emisiunea "Drept la țintă", de la Kanal D.

Raluca Tănase a scris pe contul de Facebook un mesaj destinat Adelinei. Artista a mărturisit că nu vrea ca numele ei să fie asociat cu cel al Adelinei şi a ţinut să lămurească faptul că aceasta şi-a băgat coada în relaţia ei.

"Adevărul este ca ea a fost amanta, si e incredibil tupeul cu care profită de bunul meu simt, de faptul că stau în banca mea, şi-şi creeaza scenarii avantajoase ,făcându-si de cap prin paginile ziarelor", a scris Raluca pe Facebook.

Pe de altă parte, Răzvan îi ţine apărarea Adelinei şi susţine că nu s-a iubit cu aceasta în timpul relaţiei cu Raluca.

"1. Fosta mea relaţie nu a fost transformată într- un amantlâc! 2. Actuala mea relaţie nu a început printr-un amantlâc!

Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor de acest gen şi sper ca acest subiect să se termine aici! În acest moment sunt într-o relaţie frumoasă şi stabilă, în care mă simt împlinit şi sentimentul este reciproc!", a scris el pe pagina de Facebook.

Cea care a mai contribuit la capitolul jigniri la adresa Adelinei, pe lângă Raluca, a fost Mara Bănică, care a spus că prezentatoarea tv a avut 20 de bărbaţi în doi ani.

"Până la urmă, orice om are limitele lui. Iar când ajungi şi nu mai suporţi cum se agaţă câte o târfuliţă de tine doar pentru a mai apărea în ziare, e normal să reacţionezi. Raluca a facut-o cu decenţă. Personal, aş fi fost mult mai a dracului. În fond, Pestriţa aia în doi ani de la divorţ a schimbat vreo 20 de bărbaţi. I-aş da şi degetele de la mâinile mele, dacă mai poate să ţină socoteala bărbaţilor cu care a fost, fără să se încurce!", a scris Mara pe contul său de Facebook, numind-o pe Adelina, în comentarii, "imbecilă" şi "proastă".

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg