Adelina Pestriţu vrea s-o dea în judecată pe Raluca Tănase?

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas
Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas

Adelina Pestriţu a spus la tv că nu le va răspunde celor care îi pătează imaginea, ci îi va da în judecată.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că nu este într-un scandal cu Raluca de la Bambi. însă, Adelina a subliniat faptul că îi va da în judecată pe cei care au jignit-o.

"Eu nu sunt în scandal cu nimeni, am o viață prea frumoasă ca să-mi pese de ceea ce declară unul și altul în showbiz, iar dacă cineva face declarații usturătoare la adresa mea, îmi aduce jigniri sau îmi srică imaginea, eu nu o să acționez în niciun fel din punct de vedere mediatic, ci in instanță. Prin urmare, cine îmi aduce jigniri, va fi chemat în judecată", a spus Adelina, marți, în emisiunea "Drept la țintă", de la Kanal D.

Raluca Tănase a scris pe contul de Facebook un mesaj destinat Adelinei. Artista a mărturisit că nu vrea ca numele ei să fie asociat cu cel al Adelinei şi a ţinut să lămurească faptul că aceasta şi-a băgat coada în relaţia ei.

"Adevărul este ca ea a fost amanta, si e incredibil tupeul cu care profită de bunul meu simt, de faptul că stau în banca mea, şi-şi creeaza scenarii avantajoase ,făcându-si de cap prin paginile ziarelor", a scris Raluca pe Facebook.

Pe de altă parte, Răzvan îi ţine apărarea Adelinei şi susţine că nu s-a iubit cu aceasta în timpul relaţiei cu Raluca.

"1. Fosta mea relaţie nu a fost transformată într- un amantlâc! 2. Actuala mea relaţie nu a început printr-un amantlâc!

Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor de acest gen şi sper ca acest subiect să se termine aici! În acest moment sunt într-o relaţie frumoasă şi stabilă, în care mă simt împlinit şi sentimentul este reciproc!", a scris el pe pagina de Facebook.

Cea care a mai contribuit la capitolul jigniri la adresa Adelinei, pe lângă Raluca, a fost Mara Bănică, care a spus că prezentatoarea tv a avut 20 de bărbaţi în doi ani.

"Până la urmă, orice om are limitele lui. Iar când ajungi şi nu mai suporţi cum se agaţă câte o târfuliţă de tine doar pentru a mai apărea în ziare, e normal să reacţionezi. Raluca a facut-o cu decenţă. Personal, aş fi fost mult mai a dracului. În fond, Pestriţa aia în doi ani de la divorţ a schimbat vreo 20 de bărbaţi. I-aş da şi degetele de la mâinile mele, dacă mai poate să ţină socoteala bărbaţilor cu care a fost, fără să se încurce!", a scris Mara pe contul său de Facebook, numind-o pe Adelina, în comentarii, "imbecilă" şi "proastă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net