Adelina, supersâni de 8.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Statutul de femeie singură îi prieşte de minune Adelinei. Dacă atunci când locuia cu Liviu, ea trăia cu doar 300 de lei, sumă  pe care acesta  i-o  dădea lunar, bruneta a câştigat 10.000 de euro în ultimele patru săptămâni.

Adelina a suferit enorm după ce s-a despărţit de soţul său, Liviu Vârciu, iar atunci când a aflat că este diagnosticată cu sarcină extrauterină a intrat într-o stare de depresie.

simeon stalpnicul png

Adelina nu s-a dat însă bătută şi, după câteva zile în care a stat închisă în casă, a hotărât să dea un nou sens vieţii şi să se concentreze pe cariera de manechin.

În scurt timp, a ajuns să aibă şi patru prezentări de modă pe săptămână, veniturile sale îmbunătăţindu-se spectaculos.

Timp de un an, în care a locuit cu Liviu Vârciu, bruneta era nevoită să trăiască cu trei sute de lei, pe care actorul îi dădea de buzunar, în fiecare lună.

Pentru că banii nu îi ajungeau nici măcar pentru hrana câinelui lor, Minny, Adelina apela adesea la ajutorul părinţilor săi: „Nu aveam voie să merg la prezentări, prin urmare, nu aveam nici un fel de venit. Acesta este motivul pentru care mă ajutau ai mei", a declarat Adelina, pentru Click!

De mai bine de o lună, de când a părăsit căminul conjugal, apetisantei brunete îi merge totul ca pe roate din punct de vedere financiar, ajungând să câştige până la 10.000 de euro în doar o lună.

Nu doar din prezentări, ce-i drept, ci şi din apariţia incendiară în revista dedicată bărbaţilor, Playboy. Surse neoficiale ne-au dezvăluit că onorariul Adelinei pentru a-şi arăta nurii s-a ridicat la 8.000 de euro, restul de 2.000 câştigându-i doar din evenimentele mondene la care a participat în calitate de fotomodel.

Pentru o prezentare în rochie de seară, soţia lui Liviu Vârciu cere 100 de euro, iar pentru o defilare topless, 200 de euro.

S-a tatuat în zona intimă

Pe lângă tatuajul pe care îl are la încheietura mâinii şi cel de pe picior, Adelina mai are un tatuaj, pe care l-a facut la doar o lună după ce l-a cunoscut pe Liviu Vârciu.

simeon stalpnicul png

„Tatuajul l-am făcut în Ibiza, este o literă chinezească şi semnifică două mâini unite. L-am făcut special pentru Liviu. Semnifica «mereu uniţi», a declarat Adelina, pentru Click!

Mai citeşte:Marina Dina înlocuită de Adelina Vârciu, la «Răi da' buni»

Adelina Vârciu: „Liviu nu mai înseamnă nimic pentru mine"

Adelina l-a înlocuit pe Liviu cu o pisică

Adelina

Vârciu, stăpâna tatuajelor – FOTO

Adelina:

«Îmi tatuez un fluture peste numele lui Liviu!»

Adelina

Vârciu îsi pune viata în pericol

Adelina

Vârciu: «Ma apuc de motociclism»

Liviu

Vârciu, mesaj pentru Adelina: «Te urăsc din toata inima»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (1) jpg
urs jpg
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
Conac Tabacovici 01 foto Sothebys Romania png
litoral jpg
hotel inchis1 jpg
femei cluj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net