Adevărata faţă a lui Mihai Bendeac: «Un eşec mare mă poate duce către sinucidere»


    Mihai Bendeac (Sursa Foto: Facebook)
Mihai Bendeac (Sursa Foto: Facebook)

Mihai Bendeac a fost foarte afectat de scandalul dintre el şi Antena 1, în urma căruia a rămas fără emisiunea iComedy şi a fost dat afară de la "România dansează". Deşi pe parcursul războiului, s-a ţinut tare şi a fost mereu acid în declaraţii, în urmă cu un an, actorul recunoştea că e foarte diferit de ceea ce vede publicul.

Mihai a recunoscut, pentru bazavan.ro, că un eşec mare l-ar face să cadă într-o depresie care l-ar împinge la sinucidere: "Aşa cum mă ştiu, un eşec mare mă poate duce către sinucidere. Dar nu mă gândesc la asta pentru că e datoria mea să nu dezamăgesc. Dacă ăla la circ se leagă la ochi în fiecare seară şi dă cu cuţitele la doi milimetri de nevastă-sa şi nu greşeşte, înseamnă că se poate. Dacă Esca e perfectă în fiecare seară, înseamnă că se poate. E de datoria mea să descopăr acel sistem prin care să nu mai fac greşeli".

Mai mult, actorul povestea că are insomnii şi e nevoit să ia pastile pentru că munceşte prea mult şi nu se poate deconecta nici în vacanţă. De aici apar şi depresii pentru care nu poate să treacă: "Depresia apare în momente de linişte, când n-am treabă. Am umblat de multe ori cu o foaie de hârtie. Hai să spun aici lucrurile bune din viaţa mea - umpleam două foi! Acum lucrurile rele - aveam unul sau două. Am încercat să o iau raţional, dar tot nu ieşeam din depresie".

Bendeac a mai povestit că e timid şi un singuratic, că simte nevoia să îşi controleze gesturile şi că se simte ciudat când e sigur în public: "De asta m-am apucat de fumat: îmi dă un gest. Când sunt foarte multe priviri asupra ta într-un spaţiu şi eşti singur, e ciudat... În primul rând trebuie să te controlezi la fiecare gest pe care-l faci, apoi te simţi tu penibil că nu eşti relaxat. Mi-e foarte greu să fiu singur în situaţiile astea. Ştii că dacă eşti în mall şi îţi intră chiloţii în cur, până ieşi nu-i mai scoti. Asta e..."

În plus, Mihai e obsedat de curăţenie şi petrece 30 - 45 de minute pentru un duş. Ba chiar, are un adevărat ritual când vine vorba de curăţenie şi de fiecare dată se spală în aceeaşi ordine: mai întâi piciorul stâng, apoi cel drept, mâna stângă, mâna dreaptă, abdomenul, spatele, zona intimă. După care o ia de la capăt, în aceeaşi ordine. Apoi dinţii, urechile, potrivit bazavan.ro.

Mihai Bendeac, ameninţat cu o bătaie cruntă! Cine vrea să-i facă rău

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg