Adevăratul motiv pentru care Dan Bordeianu s-a despărţit de Adela Popescu!

Ultima actualizare:

    Dan Bordeianu
Dan Bordeianu

Invitat îm emisiunea Draga mea Prietenă de la Kanal D, Dan Bordeianu a vorbit despre felul în care a ajuns la concluzia că relaţia sa cu Adela Popescu este la final, deşi cei doi s-au despărţit cu mai mult timp în urmă.

Dan Bordeianu a povestit că relaţia de trei ani pe care a avut-o cu Adela Popescu s-a consumat de la sine şi că venise timpul să înceteze să se mai vadă.

"M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si consum acea relatie.

Cand eram in telenovela, eu nu am vrut sa dau interviuri. Apoi m-am trezit cu invitatii la emisiuni. Nu mi se pare normal",

El a vorbit şi despre cariera sa şi despre felul în care percepe meseria pe care şi-a ales-o. "Eu cant doar la sprit, nu scot piese acum. Sunt pe YouTube. Respect meseria asta, e o arta cu regulile ei pe care trebuie sa le respecti. Sunt actor si am vazut ca si meseria de cantaret e la fel, nu ma apuc eu sa ma dau poli... Apar la tv doar cand am lucruri de spus. M-am apucat de un proiect independent de teatru. Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari", a adăugat el.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net