Adev─âratul motiv pentru care Keo a ├«n┼čelat-o pe Andreea B─âlan

14 mai 2014
CLIIMA20140504 0104 1 jpeg
Andreea B─âlan ┼či Keo

Rela┼úia dintre Keo ┼či Misty, pe care cei doi au ├«ncercat s─â o ┼úin─â ascuns─â, este foarte cunoscut─â ├«n r├óndul celor care au lucrat cu trupa Senzual, forma┼úie din care blondina a f─âcut parte. Impresarul Radu Baron nu a p─ârut deloc surprins c─â s-a ajuns ├«n punctul ├«n care Andreea B─âlan i-a spus ┬źadio┬╗ iubitului infidel cu care spera s─â ajung─â la altar. ┬á ┬á

├Äntrebat de ce crede c─â a renun┼úat Keo la Andreea B─âlan pentru Misty, impresarul Radu Baron a punctat pentru www.ziarulring.ro: "Andreea e de un profesionalism chinuitor, dar Keo ┼čtie care e mai bun─â la pat".

Cu toate c─â rela┼úia dintre Radu Baron ┼či Misty a r─âmas una strict profesional─â, impresarul recunoa┼čte c─â iubita lui Keo are un aspect r─âv─â┼čitor. "Alexandra e frumoas─â, sub┼úiric─â ├«n talie, e... ┬źBinidit─ât┬╗ (apropo de hitul lui Keo cu Skizzo Skillz - n.r.). ├Äi st─â bine al─âturi de Keo. Eu realizam ┼čedin┼úele foto cu artistele ┼či nu era deloc timid─â c├ónd era vorba s─â se dezbrace. O senzual─â timid─â nu se poate... Era ├«ndr─âznea┼ú─â, dezinvolt─â, are destule calit─â┼úi",a m─ârturisit Radu Baron pentru "Ring".

Cel care a lansat-o pe Misty dezv─âluie c─â t├ón─âra s-a apucat de muzic─â acum ┼čase ani, special pentru a fi remarcat─â de Keo, dup─â ce idolul ei s-a cuplat cu Andreea B─âlan.

"De pe la 17 ani ├«l admira pe Keo, cu fan-club, cu tot... ┼×i totul a venit de la sine. Dup─â o perioad─â petrecut─â ├«n trupa Senzual, nu-i mai ardea de munc─â, nu mai venea la repeti┼úii... Avea un comportament haotic, nu-┼či men┼úinea o p─ârere mai mult timp, ├«┼či schimba ideile de la o zi la alta ┼či era hipersensibil─â.

E br├ónz─â bun─â ├«n burduf de c├óine: frumoas─â, talentat─â; cu vocea nu e grozav─â, dar nici praf ┼či, dac─â ar munci, ar putea face treab─â", sus┼úine impresarul.

În ciuda calităţilor tinerei, Radu Baron a fost nevoit să se despartă profesional de Misty: "Decizia de a renunţa la colaborarea ei cu trupa Senzual am luat-o de comun acord cu colegele ei după nenumărate discuţii.

Mergeam la o emisiune TV unde a ┼úinut neap─ârat s─â vin─â ┼či cu iubi┼úelul ei, spun├óndu-ne c─â dac─â nu o l─âs─âm s─â ├«l aduc─â ┼či pe el ├«n studio, nu mai vine. A fost pic─âtura care a umplut paharul... I-am zis s─â se duc─â ├«mpreun─â cu el. Poate cu Keo muncea din r─âsputeri, avea drag de munc─â. Dac─â n-am fost Keo, cu mine a muncit mai c─âtinel", a mai pus Baron pentru "Ring".

banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg