Adevăratul motiv pentru care Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan şi Keo
Andreea Bălan şi Keo

Relaţia dintre Keo şi Misty, pe care cei doi au încercat să o ţină ascunsă, este foarte cunoscută în rândul celor care au lucrat cu trupa Senzual, formaţie din care blondina a făcut parte. Impresarul Radu Baron nu a părut deloc surprins că s-a ajuns în punctul în care Andreea Bălan i-a spus «adio» iubitului infidel cu care spera să ajungă la altar.    

Întrebat de ce crede că a renunţat Keo la Andreea Bălan pentru Misty, impresarul Radu Baron a punctat pentru www.ziarulring.ro: "Andreea e de un profesionalism chinuitor, dar Keo ştie care e mai bună la pat".

Cu toate că relaţia dintre Radu Baron şi Misty a rămas una strict profesională, impresarul recunoaşte că iubita lui Keo are un aspect răvăşitor. "Alexandra e frumoasă, subţirică în talie, e... «Binidităt» (apropo de hitul lui Keo cu Skizzo Skillz - n.r.). Îi stă bine alături de Keo. Eu realizam şedinţele foto cu artistele şi nu era deloc timidă când era vorba să se dezbrace. O senzuală timidă nu se poate... Era îndrăzneaţă, dezinvoltă, are destule calităţi",a mărturisit Radu Baron pentru "Ring".

Cel care a lansat-o pe Misty dezvăluie că tânăra s-a apucat de muzică acum şase ani, special pentru a fi remarcată de Keo, după ce idolul ei s-a cuplat cu Andreea Bălan.

"De pe la 17 ani îl admira pe Keo, cu fan-club, cu tot... Şi totul a venit de la sine. După o perioadă petrecută în trupa Senzual, nu-i mai ardea de muncă, nu mai venea la repetiţii... Avea un comportament haotic, nu-şi menţinea o părere mai mult timp, îşi schimba ideile de la o zi la alta şi era hipersensibilă.

E brânză bună în burduf de câine: frumoasă, talentată; cu vocea nu e grozavă, dar nici praf şi, dacă ar munci, ar putea face treabă", susţine impresarul.

În ciuda calităţilor tinerei, Radu Baron a fost nevoit să se despartă profesional de Misty: "Decizia de a renunţa la colaborarea ei cu trupa Senzual am luat-o de comun acord cu colegele ei după nenumărate discuţii.

Mergeam la o emisiune TV unde a ţinut neapărat să vină şi cu iubiţelul ei, spunându-ne că dacă nu o lăsăm să îl aducă şi pe el în studio, nu mai vine. A fost picătura care a umplut paharul... I-am zis să se ducă împreună cu el. Poate cu Keo muncea din răsputeri, avea drag de muncă. Dacă n-am fost Keo, cu mine a muncit mai cătinel", a mai pus Baron pentru "Ring".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net