Adevărul despre viaţa Monicăi Gabor cu iubitul chinez! O prietenă face dezvăluiri

Moni, alături de Mr  Pink, iubitul  ei chinez  Pe 8 ianuarie, Monica a  împlinit 25 de ani, iar iubitul a  răsfăţat o cu mai multe cadouri de lux jpeg
Moni, alături de Mr. Pink, iubitul ei chinez. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit 25 de ani, iar iubitul a răsfăţat-o cu mai multe cadouri de lux

Monica Gabor se laudă că duce o viaţă de huzur în America şi se pare că aşa stau lucrurile. O prietenă bună a vizitat-o recent pe fosta doamnă Columbeanu chiar în locuinţa unde stă cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.

Delia Antal este una dintre cele mai bune prietene ale Monicăi Gabor. Cele două s-au apropiat şi mai mult de când au trăit drame asemănătoare. Artista şi-a pierdut de curând tatăl şi, la fel ca Monica Gabor, ştie ce înseamnă să suferi departe de casă.

Actriţa a povestit cu lacrimi în ochi despre aceast episod trist din viaţa ei.

image
Delia Antal

Recent, Delia Antal a vizitat-o pe Monica în America, fix în apartamentul în care locuieşte cu Mr. Pink şi despre care s-a vehiculat că ar plăti o chirie de 14.000 de dolari lunar. 

"Ei sunt o familie, locuiesc împreună în acel apartament. Nu ştiu dacă este cumpărat sau închiriat, dar eu cred că este totuşi cumpărat. Chiar dacă ar sta în chirie, 14 000 de euro este o sumă mică, comparativ cu Londra, unde chiriile unui penthouse ca al lor pot ajunge şi la 30 000 lire pe lună", a spus Delia Antal, la Acasă Tv.

Delia Antal susţine că Monica duce o viaţă de lux în America şi că are posibilitatea să-şi achiziţiioneze singură un apartament dacă ar fi cazul.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
senat george calin inquamphotos
image
image
image
image
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg