Adi Cristea dă de pământ cu Victor Slav și cu Bianca! Ce spune despre ei!

image
Adi Cristea

Adrian Cristea a ișit la atac. Deranjat că roșcata a încercat să-l facă să tacă, fotbalistul a pus punctual de "i" într-un interviu la Kanal D și face mișto de Bianca și de Victor.

Fobtalistul consideră că Victor Slav este "un băiețel căruia Bianca îi dădea sân din când în când", iar despre Bianca spune că este "un preș fără demintate".

image
Adi Cristea

"Nu m-a surprins că s-a dus în vacanță cu Victor, chiar eu am sfătuit-o să se întoarcă la el. Slav este exact ce îi trebuie, unde îl pui, acolo stă, face doar ce vrea ea, e lângă ea în orice moment al zilei", l-a ironizat Prințul Cristea pe Slav. După ce a continuat să îl ia în tărbacă, Adi Cristea și-a cerut scuze. "Nu știu ce fel de bărbat este. Pentru mine a fost un băiețel care dormea cu degetelul în guriță, iar Bianca îl întorcea pe partea cealaltă, îl învelea. Se mai trezea, făcea galagie, îl lua în brațe și îl culca la loc. Îi dădea și un pic de sân... Am fost ironic cu el, îmi cer scuze! Așa a fost și el cu mine acum ceva timp", a explicat Cristea la Kanal D. Nici cu Bianca nu a fost mai blând. "Măcar o dată în viață am fost deștept să îmi dau seama că am fost prost și că nu o mai vreau", a explicat fotbalistul la Kanal D. Acesta mai spune că lui nu îi plac femeile care se fac preș. "Nu mă atrage o femeie care se umilește, care se face preș. Fără demnitate nu reprezintă nimic, este zero", a mai spus el. Cristea mai spune că acum Bianca joacă rolul femeii care se căiește și vrea mântuire. "A ales drumul mântuirii, al umilintei, s-a făcut preș! I-am zis să aibă grijă, să fie mai atentă, că devine penibilă", a precizat Adi Cristea.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
 Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
toamna copaci frunze galbene shutterstock
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg