Adi Minune: «Îmi mai trebuia o sticlă de şampanie ca să-mi pot lua Ferrari»

image
Adi Minune

Cunoscutul interpret de manele a fost invitat ieri la nunta fiului lui Cosmos Tănase, un lider interlop ieşean. Înainte de a merge la petrecere, însă, cântăreţul a făcut o oprire la secţia II de Poliţie, pentru a explica forţelor de ordine ce s-a întâmplat în luna februarie a acestui an, atunci când a fost acuzat că a furat o sticlă de şampanie dintr-o benzinărie.

"Am dat cu subsemnatul, dosarul s-a încheiat, am dat o ultimă declaraţie că am plătit de 2 ori şampania. Mai presus de lege nu este nimeni, cei de acolo nu au binevoit să mă anunţe că atunci când am plătit benzina au uitat să îmi ceară banii de şampanie. Ulterior au sunat la poliţie" a declarat Adi Minune, la «Happy Hour».

Cântăreţul a luat în râs toată păţania lui şi spune că i se poate întâmpla oricui. "Îmi mai trebuia o sticla de şampanie ca să-mi pot lua Ferrari. Cred că o să mă aresteze pentru că a rămas gravidă şampania, m-au bagat la viol de şampanie".

Manelistul spune că fina lui, supranumită «Paris Hilton de Piteşti», a fost si ea la nunta din Iaşi, şi nu ştie de ce toată lumea vrea ca ea să apară la TV.

"Finuţa este extraordinar de bine, a fost aseară cu soţul la nuntă. Din păcate nu cred că o să ajungem la voi la emisiune, toţi vor să apară fina, dar nu înteleg de ce", a conchis Minune.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG