Adi Minune şi-a scos bolidul de 180.000 € la terasă!

Ultima actualizare:
fads
fads

Criza financiară nu se lipeşte de manelişti cum nu se lipeşte nici apa de gâşte. Au demonstrat-o recent Salam şi Minune, care şi-au băgat în garaj bolizi de aproape 200.000 de euro, ce l-ar face gelos şi pe celebrul Schumacher.

A schimbat maşinile ca pe şosete de-a lungul carierei sale, dar nu s-a lăsat până când nu a pus mâna pe un Ferrari, roşu ca focul, să-i surâdă norocul.

De câteva săptămâni, Adrian Minune şi-a făcut duşmanii să-şi bage unghia în gât, defilând pe străzile Capitalei la volanul unui Ferrari California, în valoare de 180.000 de euro, achiziţionat în leasing, cu zero kilometri la bord. Manelistul a fost surprins recent de fotoreporterii Click! parcându-şi „bijuteria" în faţa terasei BonTon din Herăstrău, imaginile fiind de-a dreptul haioase, căci Minune nu este cu mult mai înalt decât maşina sa, de 1,30 metri.

simeon stalpnicul png

Conform datelor din biografia sa, se pare că manelistul măsoară 1,50 metri. De când şi-a luat Ferrari, solistul nu mai pune piciorul în altă maşină, deşi mai are în garaj două autoturisme Mercedes, un BMW şi un Porsche.

„Sunt foarte încântat de maşină, e foarte puternică, mult mai puternică decât Mercedes-ul. E o maşină la care am visat mult şi pe care mi-am dorit-o. E făcută pe comandă şi e pe măsura mea. Automobilul e ca o bestie mică roşie. Eu iubesc culoarea roşie pentru că semnifică viaţa şi puterea iubirii. Maşina e ca o jucărie pentru mine şi copii. Cea mai mare avere a mea este familia şi, mai nou, maşina", a declarat Adi Minune pentru Click!

Uite ce poate Ferrari California!

Motor: V8 cu injecţie directăPutere maximă: 460 CP Cilindree: 4.297 cmcCombustibil: benzinăDimensiuni (L/l/h): 4.563/1.902/1.308 mmGreutate: 1.630 kgConsum mediu: 13.1 l/100kmCutie de viteze: manuală 6 trepte/automată 7 trepteTracţiune: spate Viteză maximă: 310 km/hEmisii(CO2): 299 g/km Preţ: de la 150.000 de euro

I-a arătat «bijuteria» lui Andrei Năstase

Adi Minune s-a întâlnit cu un alt VIP la terasa BonTon din Herăstrău. Solistul a coborât din Ferrari, s-a uitat mândru în jur şi a dat cu ochii de Andrei, fiul lui Adrian Năstase. Cei doi s-au pupat, ca două vechi cunoştinţe şi au schimbat câteva amabilităţi.

simeon stalpnicul png

Vezi aici GALERIE FOTO


    fads
fads

Florin Salam are maşină de 170.000 €

Sunt prieteni, deşi fanii lor sunt împărţiţi în două tabere. Astfel că Adi Minune şi Florin Salam se bat în melodii când vine vorba de succes, dar şi în avuţii.

În timp ce Minune conduce un Ferrari de 180.000 de euro, Florin Salam se numără printre puţinii posesori din România ai unui automobil Audi R8 Spyder.

simeon stalpnicul png

Solistul şi-a personalizat bolidul, astfel că „bijuteria" pe patru roţi are 525 de cai-putere şi poate ajunge la 100 km/oră în doar 4 secunde. Toată „distracţia" l-a costat 170.000 de euro.

Citeşte şi:

Adrian Minune şi-a cumpărat un Ferrari decapotabil - FOTO

Adi Minune a încercat să-şi justifice surplusul de peste 100.000 de euro din avere

Adrian Minune are o minune de copil de cinci ani

Adi Minune i-a pus pirostriile interlopului constănţean Pitbull - FOTO

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net