Adina Barbu: «Voi juca în filme porno doar dacă mă lasă mama»

Mai mult frumoasa braşoveancă a explicat că deşi nu i s-a propus să joace în filme pentru adulţi, în cazul unei asemenea oferte ar trebui să se consulte mama ei.

"Nu mi s-a propus, cred că trebuie să cer aprobarea mamei, în primul rând, pentru lucrul ăsta. Dar, dacă e la modul la care ne gândim, nu aş juca în astfel de filme! Mi-e totuşi ruşine de mama, am un respect extraordinar faţă de ea!", a mărturisit Adina Barbu pentru showbiz.ro.

Şi cum braşoveanca avea planificat un traseu fulminant spre celebritate, numele "Ciuciu" şi prenumele "Vasilica" nu prea se potriveau cu aspiraţiile sale mondenizate şi astfel a recurs schimbarea de brand prin care anonima Adina Vasilica CIuciu devine Adina Barbu, sau "noua Nicoleta Luciu",

"Da, mă cheamă Ciuciu Adina Vasilica, ăsta este numele meu. Pur şi simplu numele de Barbu mi-a plăcut mie, e foarte scurt şi mi s-a potrivit. Nu am în familie Barbu, dar... Am depus deja actele în Braşov pentru demersurile de schimbare a numelui din buletin, am înţeles că durează foarte mult", a explicat tânăra vedetă.

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
foto1 ultimul sateanB jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg