Adrian Cristea a recunoscut că s-a iubit cu Mariana Roșca! Cum a reacționat Bianca când l-a văzut cu alte femei!

30 aprilie 2014
article img
Adi Cristea

Adrian Cristea a continuat dezvăluirile la Kanal D. Fotbalistul a povestit că Bianca s-a înfuriat când a aflat din presă că Prințul a fost surprins în club cu două femei. A recunoscut că a avut o relație cu Mariana Roșca.

De supărare că Prințul a apărut cu alte femei, Bianca l-a certat pe Cristea. "M-a certat, era supărată pe mine. Am liniștit-o, i-am zis că nu am nicio legatură, ca nu mai avem nicio treabă. Erau niște prietene de-ale mele. Am vrut doar să mă distrez, nu e nimic rău în asta", a povestit Adi Cristea la Kanal D.

article img

Fotbalistul a recunoscut că a avut o relație cu Mariana Roșca și a spus că nu el a înjurat-o pe aceasta. "A venit cu dovezi, cu niște mesaje... ce să mai spun?", a spus Prințul cu privire la faptul că Mariana Roșca a vorbit la tv de relația lor. După mai multe nopți fierbinți, Mariana Roșca și Adrian Cristea au rupt brusc legătura, mai ales că blonda a primit mesaje urâte, chiar de pe contul de Facebook al fotbalistului. "Nu eu am scris acele mesaje", a punctat el, fără alte detalii.

article img

Adi Cristea a spus și că Bianca a petrecu de ziua ei cu el. "Am sărbătorit în intimitate. A petrecut cu Mutu și cu Victor, dar a înnoptat cu mine", a dezvăluit Prințul Cristea. a dezvaluit Adrian Cristea. Pe parcursul interviului oferit postului Kanal D, Prințul a ținut să precizeze în mai multe rânduri, că relația lui cu Bianca s-a încheiat și nu mai există nicio cale de întoarcere.