Adrian Cristea a recunoscut c─â s-a iubit cu Mariana Ro╚Öca! Cum a reac╚Ťionat Bianca c├ónd l-a v─âzut cu alte femei!

1 mai 2014
image
Adi Cristea

Adrian Cristea a continuat dezv─âluirile la Kanal D. Fotbalistul a povestit c─â Bianca s-a ├«nfuriat c├ónd a aflat din pres─â c─â Prin╚Ťul a fost surprins ├«n club cu dou─â femei. A recunoscut c─â a avut o rela╚Ťie cu Mariana Ro╚Öca.

De sup─ârare c─â Prin╚Ťul a ap─ârut cu alte femei, Bianca l-a certat pe Cristea. "M-a certat, era sup─ârat─â pe mine. Am lini╚Ötit-o, i-am zis c─â nu am nicio legatur─â, ca nu mai avem nicio treab─â. Erau ni╚Öte prietene de-ale mele. Am vrut doar s─â m─â distrez, nu e nimic r─âu ├«n asta", a povestit Adi Cristea la Kanal D.

simeon stalpnicul png

Fotbalistul a recunoscut c─â a avut o rela╚Ťie cu Mariana Ro╚Öca ╚Öi a spus c─â nu el a ├«njurat-o pe aceasta. "A venit cu dovezi, cu ni╚Öte mesaje... ce s─â mai spun?", a spus Prin╚Ťul cu privire la faptul c─â Mariana Ro╚Öca a vorbit la tv de rela╚Ťia lor. Dup─â mai multe nop╚Ťi fierbin╚Ťi, Mariana Ro╚Öca ╚Öi Adrian Cristea au rupt brusc leg─âtura, mai ales c─â blonda a primit mesaje ur├óte, chiar de pe contul de Facebook al fotbalistului. "Nu eu am scris acele mesaje", a punctat el, f─âr─â alte detalii.

simeon stalpnicul png

Adi Cristea a spus ╚Öi c─â Bianca a petrecu de ziua ei cu el. "Am s─ârb─âtorit ├«n intimitate. A petrecut cu Mutu ╚Öi cu Victor, dar a ├«nnoptat cu mine", a dezv─âluit Prin╚Ťul Cristea. a dezvaluit Adrian Cristea. Pe parcursul interviului oferit postului Kanal D, Prin╚Ťul a ╚Ťinut s─â precizeze ├«n mai multe r├ónduri, c─â rela╚Ťia lui cu Bianca s-a ├«ncheiat ╚Öi nu mai exist─â nicio cale de ├«ntoarcere.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg