Adrian Iovan a rămas fără serviciu!

Compania Blue Air, unde lucra ca pilot, face restructurări, iar pe lista celor care vor pleca din această lună se află şi Iovan.

„Au fost concediaţi aproape 100 de oameni, printre care 40 de stewardese angajate de numai şase luni, dar şi cunoscutul pilot Adrian Iovan. Toţi au fost puşi la curent cu aceste decizii printr-un mail, care îi anunţa că începând cu data de 15 septembrie vor fi concediaţi.

„Au datorii foarte mari. Numai pentru mâncarea piloţilor trebuie să plătească în jur de două miliarde de lei vechi. Ce să mai zic că săracii oameni nu şi-au luat salariile de două luni!", ne-a declarat o sursă din interiorul instituţiei.

Contractul lui Adrian Iovan cu Blue Air expira pe 1 octombrie, dată după care fostul soţ al Romaniţei voia să renunţe definitiv la pilotaj şi să se bucure liniştit de pensie.

Compania Blue Air are probleme financiare?

Pe 10 august, compania Blue Air a suspendat toate cursele interne, motivul invocat fiind "lipsa de clienţi". Acum, oficialii companiei au anunţat că, din toamnă, vor reduce frecvenţa zborurilor către mai multe destinaţii, din lipsă de pasageri.

Măsura va afecta şi flota de aeronave, compania Blue Air renunţând la 4 din cele 11 avioane închiriate.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Aqua Carpatica jpg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg