Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, face un apel la fani: „Vă rog din suflet, umpleţi stadionul!”

Ultima actualizare:

Patronul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, ştie că doar presiunea fanilor şi o atmosferă incendiară creată de aceştia pot trezi echipa din letargie. Aşa că a făcut un apel către suporteri pe blogul său.

 “Duminică, echipa noastră, Universitatea, va disputa un meci extrem de important contra unei echipe foarte puternice. Victoria ne este necesară mai mult ca oricând, avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer. De aceea, vă rog, dacă într-adevăr iubiţi acest club, să veniţi şi să umpleţi arena „Ion Oblemenco“ pentru a-i sprijini pe Ţicleanu şi compania în câştigarea acestei dificile partide.Vă rog din suflet, lăsaţi speculaţiile şi bârfele şi fiţi alături de echipă, are mare nevoie de voi.” a scris azi Mititelu.

Altfel, oficialii timişoreni fac demersuri ca meciul cu Universitatea, programat iniţial duminică, la ora 22.00, să se dispute sâmbătă. Timişoara şi-ar dori ca partida să fie devansată cu o zi pentru a da echipei timp de odihnă în vederea meciului de joia viitoare, cu Manchester City, în turul play-off-ului Europa League.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net