Adrian Sobaru a «înnebunit» după ce şi-a pierdut băiatul bolnav de autism pe străzile Capitalei

Povestea unui om obişnuit, cu soţie, doi copii acasă şi un job la Televiziunea Română părea una încadrată perfect în tiparele comune ale românului contemporan.

Dar, ca mulţi alţii, Adrian Sobaru trăieşte nu doar bucurii, ci şi drame. Are un băiat de 15 ani, bolnav de autism, iar lipsa de speranţă şi faptul că oamenii sunt trataţi ca nişte cifre l-au făcut să recurgă la un gest inedit de protest care a făcut înconjurul lumii: s-a aruncat de la balconul Parlamentului strigând “Pentru tine, Boc. Aţi luat pâinea copiilor!”. Ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap i-a fost tăiat de la 550 de lei la 461 de lei.

Calvarul a început însă mult mai devreme. Colegii bărbatului ne-au mărturisit că adevăratul şoc suferit de Sobaru nu a fost acesta, ci o întâmplare care l-a marcat foarte mult în urmă cu ceva vreme. “A angajat un psihiatru foarte bun care să facă recuperare cu băiatul şi, tratamentul chiar a dat rezultate spectaculoase. Într-una din zile, când se întoarcea de la şcoală, însoţit de bunica lui, adolescentul s-a rătăcit de femeie şi s-a pierdut pe străzile Capitalei. Adrian a fost anunţat prin telefon şi parcă înnebunise. L-a căutat disperat, ţipând, până l-a găsit". Întâmplarea ne-a fost confirmată şi de soţia electricianului, însă nu a dorit să comenteze foarte mult incidentul.

Află pe adevarul.ro câţi bani a primit Adrian Sobaru după gestul din Parlament!

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg