Adriana Bahmuţeanu: «Chiar dacă vreau, nu pot să mă mărit»

simeon stalpnicul png

Relaţia Adrianei Bahmuţeanu cu iubitul ei, Mihai, pare să meargă ca pe roate. Chiar dacă simt că sunt suflete-pereche, vedeta şi partenerul său de viaţă mai au de aşteptat până să devină cu acte în regulă o familie. Motivul? Bahmu nu a primit încă hotărârea definitivă de divorţ, ea fiind încă oficial soţia lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) radiază de câteva luni de când l-a cunoscut pe Mihai (32 de ani), bărbatul care i-a devenit iubit. Se înţeleg foarte bine şi, deşi nu au discutat serios despre o posibilă căsătorie, el a mărturisit că şi-ar dori să îmbătrâneacă alături de vedeta tv. Chiar dacă i-ar trece prin cap s-o ceară pe iubita lui de nevastă, în acest moment nu ar putea face, însă, demersurile legale. Explicaţia ne-a dat-o chiar vedeta.

"Dacă mâine vreau să mă mărit, nu am cum. Mie încă nu mi-a venit hotărârea definitivă de divorţ. Prigoană a spus că a primit-o, dar nu ştiu dacă e aşa", ne-a spus Bahmu, care, mai nou, şi-a pus-o în cap pe iubita fostului ei soţ, medicul Ramona Cadar. Vedeta a declarat că milionarul ar fi avut o relaţie cu doctoriţa încă din timpul căsniciei lor.

Afirmaţia ei a deranjat-o pe Ramona Cadar, care vrea s-o dea în judecată. Adriana priveşte, însă, cu detaşare aceste ameninţări. „Sunt obişnuită. Nu e prima iubită a lui Prigoană care mă dă în judecată. Şi Argentina, o altă iubită de-a lui, m-a dat în judecată. Aştept să mă dea în judecată şi că am respirat fără acordul conducerii", ne-a spus vedeta.

De trei luni, are un nou iubit

Vedeta tv și iubitul ei, Mihai, s-au cunoscut la petrecerea din noptea dintre ani. La scurt timp, au devenit un cuplu, iar tânărul s-a mutat cu celebra lui iubită în casa în care aceasta locuiește cu chirie din toamnă. Deși sunt împreună de doar trei luni, Adriana și Mihai se poartă ca un cuplu cu vechime. Ba mai mult, Mihai s-a apropiat foarte de mult de copiii vedetei, fiind surprins la cumpărături cu micuţii Maximus (5 ani), Eduard (2 ani) şi mama lor.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi la cumpărături, împreună cu Maximus şi bona sa

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
mihai bendeac
penitenciarbacau jpeg
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay