Adriana Bahmuţeanu, după ce a văzut imagini cu Prigoană însoțit de o domnișoară la Milano: «E gentil cu toate panaramele»

Ultima actualizare:

    Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu (Foto: Facebook)
Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu (Foto: Facebook)

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană să pregătesc de al patrulea divorţ în cei opt ani de când se cunosc,

Deşi se părea că în sfârşit s-au cuminţit, după o relaţie presărată cu o mulţime de scandaluri şi cu trei divorţuri, între cei doi a izbucnit, ca din senin, un nou scandal.

Pusă în fața unei înregistrări care îl prezenta pe omul de afaceri Silviu Prigoană în compania unei domnișoare la Milano, Adriana Bahmuţeanu a răbufnit şi a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa lor privată.

"Nu este prima dată când sunt imagini cu el şi alte femei. Eu am primit imagini de acest gen mereu. Crezi că pleacă vreo fată serioasă cu el când ştie că are doi copii mici? Pe mine niciodată nu m-a dus la Milano. O să vadă el când copiii cresc. El este foarte gentil cu toate panaramele. Imi e sila de asemenea personaje, îmi pare foarte rău că am pierdut timpul cu un astfel de om şi îmi pare rău că am stat lângă el atâţia ani. Încă o dată îmi dau seama cu cine am de a face. Cred că m-a înşelat cu multe, nu numai cu astea", a declarat vedeta la Acasă tv.

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp