Adriana Bahmuţeanu şi-a schimbat garderoba pentru noua emisiune!

Ultima actualizare:

    Are emisiune de  4 ori pe săptămână  şi e bucuroasă că îi  mai rămâne timp  să stea cu băieţii ei
Are emisiune de 4 ori pe săptămână şi e bucuroasă că îi mai rămâne timp să stea cu băieţii ei

A plecat de acasă, e în plin scandal cu soţul, dar profesional îi merge bine. Adriana Bahmuţeanu a început de două zile noua ei emisiune la Antena 2, pentru care va primi circa 5.000 €/lună. Soţia lui Prigoană ne-a spus că şi-a înnoit garderoba pentru noul rol de gazdă a emisiunii, şi asta pentru că soţul nu i-a trimis hainele!

De luni, Adriana este prezentatoarea emisiunii „Începe Bahmu", ce se difuzează în direct, de luni până joi, de la 15.30, la Antena 2. De când e în scandal cu soţul ei, Silviu Prigoană, şi el a avut grijă să o dea afară de la postul Etno TV unde era angajată, Adriana şi-a căutat un job.

Mai-marii postului Antena 2 i-au dat pe mână o emisiune-magazin pe care bruneta a fost foarte încântată să o prezinte. Conform unor surse din anturajul ei, Adriana ar fi semnat un contract „gras" cu Antena 2, în valoare de 5.000 de euro.

Bruneta a avut-o invitată în emisiune pe Daniela Györfi

simeon stalpnicul png

Adriana a avut ceva emoţii la prima emisiune

simeon stalpnicul png

Bruneta vrea numaidecât să-i fie încredinţaţi cei doi băieţi, aşa că a făcut în aşa fel încât să aibă şi un domiciliu stabil, dar şi un loc de muncă bun ca să-şi permită să-i întreţină.

Aşadar, ea a recunoscut şi a ţinut să le mulţumească celor din trustul Intact că i-au oferit o mână de ajutor chiar atunci când avea nevoie. Când a plecat de acasă, în urmă cu o lună, Adriana a luat cu ea doar câteva din lucrurile copiilor, însă, ulterior soţul a avut grijă să-i trimită din haine, acasă, în comuna Pantelimon unde locuieşte ea acum împreună cu mama ei şi cei doi copii, Maximus şi Eduard.

Surprinzător, Prigoană nu i-a trimis toate hainele, aşa că Adriana a fost nevoită să meargă la shopping să-şi refacă garderoba. „Prigoană mi-a trimis trei perechi de cizme şi câteva haine. Toate rochiile frumoase, pantofi, tot ce era mai frumos nu mi-a trimis. Dar nu-i nimic, m-am descurcat. Am fost cu stilistul meu, Ovidiu, şi mi-am cumpărat haine. Acum am şi casă unde să locuiesc cu copiii fără să ne streseze nimeni, am şi un loc de muncă. De luni am început emisiunea la Antena 2, le mulţumesc că m-au luat în echipa lor. Recunosc că am avut ceva emoţii, după doi ani şi jumătate de când n-am mai prezentat un show, dar m-am simţit foarte bine. Nu e o emisiune de scandal, e una tip magazin, cu sfaturi pentru femei şi lucruri interesante. În emisiune mă simt ca şi cum aş fi cu prietenele la cafea. Am multe prietene care-mi vin în emisiune. În prima ediţie l-am învitat pe Bogdan Drăghici, de la asociaţia T.A.T.A, care a fost lângă mine în scandalul cu soţul meu, şi pe Iulia Albu. Astăzi (ieri - n.r.) o am pe Daniela Györfi, cu care sunt prietenă de 20 de ani, dar şi pe Adina Buzatu. Mâine (astăzi - n.r.) am proces de încredinţare a minorilor, sper ca Maximus şi Eduard să rămână la mine pentru că pot să-i cresc şi să le ofer tot ce au nevoie. Am adus şi probe, şi dovezi, sper să primesc un răspuns bun", a declarat Bahmu pentru Click!

Bruneta nu mai locuieşte de o lună cu soţul ei

Adriana Bahmuţeanu a plecat din căminul conjugal, în urmă cu o lună, când s-a certat rău cu Silviu Prigoană. Bruneta şi-a luat cei doi copii, pe Maximus şi pe Eduard, şi mama, şi au plecat la casa din comuna Pantelimon.

simeon stalpnicul png

Vedeta tv a mărturisit în nenumărate rânduri că, din cauza nereuşitelor din viaţa politică, soţul ei se descărca pe ea şi pe copii. Adriana a mai spus că Prigoană a bătut-o şi pe ea, dar şi pe Maximus.

După cum spune mama lui, băiatul are nevoie de o terapie la psihiatru pentru că a rămas cu sechele şi îi este foarte frică de tatăl lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net