Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

UPDATE: Adriana Ikim şi-a cerut iertare în direct lui Ion Ţiriac. Click pentru amănunte!

Adriana a precizat pentru cotidianul „Naţional" că în cartea ei nu a menţionat numele miliardarului, dar vine cu o lămurire. „Personajul despre care am scris e Ion Ţiriac. Ne-am cunoscut imediat după 1995 şi atunci a început totul", a mărturisit fostul model pentru Naţional, adăugând că relaţia avută cu fostul tenismen a fost dificilă.

Numai cuvinte dure a avut de spus Adriana Ikim despre Ţiriac. „El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj"

Chiar şi aşa, ea a apreciat la Ţiriac faptul că traia cu pasiune fiecare clipă din viaţă.

Iată şi un pasaj din cartea Adrianei în care aminteşte despre o întâlnire intimă dintre cei doi: „Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica. M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista."

Citeşte şi

Ferenţ a scos la vânzare maşina  de la Ţiriac

Ion Ţiriac: «Suntem sclavii americanilor»

Ion Ţiriac: «Aş cumpăra tot Madridul»

Ferenţ, ţi-a luat bolid nou Ţiriac?

Ţiriac şi-a turnat colegii la Secu

Ţiriac a abandonat avionul care era s-i ucidă fiul

Fosta iubită a miliardarului a mai menţionat despre acesta că nu ştie să iubească. „Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu."

Relaţie dintre cei doi s-a încheiat din cauza unei amante egiptene a lui Ţiriac. „Mi-a dat nişte bilete pentru concursul de tenis, dar a făcut tâmpenia să-mi zică să merg la secretară să le iau... Mă duc la secretară şi în timpul ăla apare o domnişoară. Şi am întrebat cine e domnişoara şi mi se spune: iubita şefului. Era vorba de Sofie, iubita lui de origine egipteană. N-a ştiut niciodată de ce am plecat eu aşa."

Adriana a mai precizat pentru cotidianul Naţional că Ţiriac şi-a făcut baiatul, pe Ion Ion, să sufere din cauza comportamentului său rece. „Nu a primit niciodată o vorbă de alint de la el. Nu s-a simţit îndrăgit şi a suferit enorm din cauza asta."

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg