Afirmaţii şocante! Preşedintele din Filipine se laudă că a omorât oameni

simeon stalpnicul png
Rodrigo Duterte a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractorifoto: Guliver/Getty Images

Preşedintele din Filipine a făcut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva afirmaţii şocante. Rodrigo Duterte a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractori.

Aceasta este prima afirmaţie în acest sens făcută de Rodrigo Duterte de când a devenit preşedinte, în iunie. În 2015, Duterte făcuse comentarii similar, scrie Mediafax.

Duterte a condus oraşul Davao două decenii, lăudându-se cu reducerea infracţionalităţii şi cu susţinerea execuţiilor extrajudiciare.

«Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva»

"În Davao, eu omoram personal infractori doar pentru a le arăta poliţiştilor că, dacă eu puteam face acest lucru, de ce nu ar fi putut şi ei", a afirmat Duterte miercuri.

"Mergeam cu o motocicletă pe străzile din Davao, patrulam pe străzi, căutând probleme. Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva", a subliniat Duterte.

Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri

Aproape 6.000 de persoane au fost omorâte de poliţie în Filipine după ce Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri, după ce a devenit preşedinte, în iunie. La un moment dat, Duterte şi-a atras critici dure după ce a declarat: "Hitler a masacrat trei milioane de evrei... Există trei milioane de persoane dependente de droguri. Sunt fericit să le pot masacra".

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Templul mare de andezit  Foro Daniel Guță (2) JPG
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati