Află cum se desfășoară o zi obișnuită din viața Monicăi Gabor, în Los Angeles


    Moni nu uită  de unde  a plecat
Moni nu uită de unde a plecat

Într-un amplu interviu acordat revistei Tango, Monica Gabor a vorbit despre divorțul său de Irinel Columbeanu, lupta crâncenă pe care o duce și azi pentru a obține custodia fiicei sale, Irina, dar și despre cum arată o zi obișnuită din viața sa în Los Angeles.

Fosta doamnă Columbeanu se declară extrem de mulțumită de "micul paradis" în care trăiește alături de "oameni educați și foarte drăguți". Aici, vedeta frecventează zilnic cursurile școlii Beverly Hills Unified School,  pentru a-și perfecționa engleza și își găsește timp pentru a participa la diverse evenimente caritabile.

"Sunt în fiecare zi la școală, studiez în continuare engleza la Beverly Hills Unified School, m-am apropiat foarte mult de profesoara mea, doamna Esther F. Caporale, ea mi-a insuflat dorința de a citi cât mai multe cărți în engleză, mi-a explicat că acesta este unul dintre secretele învățării riguroase a unei limbi străine. Până acum am citit în limba engleză Hemingway, Coelho și multi alții. Într-adevăr, de când frecventez aceste cursuri, engleza mea s-a îmbunătățit considerabil, grație ... mediului de acolo.

Îmi ocup mult timp și cu acțiuni caritabile pentru copiii cu sindromul Down și autism, la acțiunile de organizare ale unor evenimente în vederea adunării de fonduri pentru acești copii cu deficiențe: lansări de carte, competiții sportive, turnee de golf", a declarat Monica Gabor pentru revista Tango.

"Am o viață frumoasă aici, mă simt eliberată de prejudecățile și stereotipiile din România. Aici lumea te ia ca atare, nu îți pune gesturile și acțiunile sub lupă în încercarea disperată de a-ți găsi cusur. Sunt mai relaxați decât noi, dar și mai superficiali. În Statele Unite locuiesc în zona Beverly Hills, este într-adevăr o zonă foarte frumoasă, un mic paradis. În California vremea este mereu perfectă, acesta este probabil și motivul pentru care mă simt atât de bine acolo. Oamenii sunt educați, foarte drăguți", a continuat vedeta.

Citește interviul intergral cu fosta doamnă Columbeanu doar în revista Tango!

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
cub catalin botezatu png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
Masina intrata in gard, Db mp4 thumbnail png
microfon ascuns mic shutterstock 2138678309 jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg