Ai reduceri importante cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Cristian Mușat a câștigat 1.000 de lei cu ziarul preferat
Cristian Mușat a câștigat 1.000 de lei cu ziarul preferat

Bani, o super-maşină şi reduceri importante la produse extrem de utile pentru casă și gospodărie. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Click! pentru cititorii săi fideli.

La această ediţie sunt puse în joc 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de DUMINICĂ. De exemplu, poţi câştiga reduceri la saltele de pat, pături, pilote, vase de gătit sau încălţăminte de calitate.

Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea. Premiile constând în reduceri la produsele Dormeo, Delimano și TopShop  se revendică la numărul 0372.134.119, tarif normal, zilnic între orele 07.00 – 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul cu reducerea a fost lipit pe ziar, între orele 07.00 – 19.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 19.00. Vă dorim mult succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net