Ai visat haine noi? O dorinţă se va îndeplini! Ce aduce popasul pe un pod, dar o mulţime de cozonaci? - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din mesajele primite de lavoi s-a reconstituit o perioadă bogată în vise semnificative ce anticipează evenimente însoţite de succese şi de întâlniri cu persoane care vă poartă noroc. Amintirile, darurile primite în vis de la cine nu vă aşteptaţi, într-un moment de impas sufletesc, dar şi frământările unei iubiri neîmpărtăşite sunt teme care revin obsesiv în visele voastre. Ce schimbări anticipează aceste vise şi cum îi răsfăţă Cupidon, pe cei care merită?

Credeţi în noroc? Iată un suport moral extraordinar!

Ioana a împărtăşit un vis foarte interesant, foarte bogat în simboluri. Cu gândul la iubirea vieţii ei, cel care e îndrăgostit de o altă colegă de la aceeaşi facultate cu Ioana, vizitatoarea noastră ne mărturiseşte că trebuia să ajungă la o casă de copii, dar nu ştia adresa.

Deşi cei doi îndrăgostiţi cunoşteau acest amănunt, n-au ajutat-o şi s-a chinuit singură să găsescă drumul. În acea comunitate a fost primită ca un oaspete de seamă şi a fost tratată cu cafea şi dulciuri. Ioana se va implica în proiecte importante pentru o comunitate, care vor trezi interesul chiar la nivel naţional.

Ea îşi va asuma o mare răspundere pentru proiecte umanitare şi de educaţie. În acest mediu social, se va bucura de apreciere şi va primi o recompensă materială cuvenită. Cu timpul, va călători mai mult decât crede. Întâlnirea cu omul cel drag (la finalul visului) demonstrază că va depăşi şi obstacolul sentimental.

Ioana nu a precizat amănunte în acest sens. Aştept să ne comunice printr-o scrisoare, e-mailul ei pentru alte amănunte (la adresa vise@click.ro). Este important faptul că ea crede în noroc; această încredere deplină este cel mai puternic suport moral!

simeon stalpnicul png

Corina Cristina a visat că a mers la cumpărături. Din vis a reţinut că îşi cumpărase haine de mărimea 46-48. Hainele noi, frumoase, de calitate sunt simbolul unei reuşite pe plan profesional: un job bine remunerat sau o mărire de salariu.

Dacă hainele sunt mai mari decât măsura ei, înseamnă că urmează o perioadă fără probleme financiare majore, fără grijă pentru ziua de mâine. Pe plan sentimental, Corina se poate aştepta la o bucurie din partea partenerului de viaţă sau a logodnicului, dacă nu este căsătorită.

Numerele 46-48 pot reprezenta şi amănunte referitoare la un imobil situat la acest număr.

Poposeşti pe un pod? Desigur că ajungi la un consens cu cineva

Anca a visat că se oprise pe un pod. În vis i-a apărut fostul ei animal de companie, un căţeluş drăgălaş care a murit de ceva vreme. Podul în ipostaza descrisă de Anca este simbolul unor proiecte finalizate cu bine. Totul se poate rezolva şi cu ajutorul unor persoane delicate, loiale şi generoase, care iubesc animalele sau care se implică în proiecte filantropice.

În zilele de 4, 6, 7 şi 17 ale fiecărei luni din acest an, Anca trebuie să fie atentă la veştile primite, dar şi la deciziile pe termen lung, dacă este vorba de un consens financiar.

simeon stalpnicul png

Ai primit mulţi cozonaci? În sfârşit, vei avea spor şi belşug

Viorica a avut un vis foarte plăcut. Prietenii de familie care-i poartă noroc şi persoane influente din anturaj i-au dăruit o mulţime de cozonaci: proaspeţi, bine rumeniţi, care răspândeau o aromă deosebită. Ea a fost foarte impresionată de acest gest, mai ales că nu cumpărase nici un cozonac pentru că nu avea bani.

Pentru Viorica este un vis premonitoriu şi poate simboliza sfârşitul unei etape sufocate de griji financiare. Cei pe care i-a visat vor contribui la rezolvarea multor probleme personale. Este posibil ca o persoană de sex opus să fie autorul acestei iniţiative şi Viorica să primească şi mulţi oaspeţi.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net