Aici poţi să faci sex cu nevasta altuia - FOTO

Ultima actualizare:
Club de swingeri - galerie foto
Club de swingeri - galerie foto

Muzică în surdină, paturi mari, lumină de la lumânări şi un bar la parter. Locul ideal pentru o petrecere. Una mai specială însă, la care poţi să-ţi laşi nevasta pe mâna altuia. Avantajul e că şi tu te poţi distra cu iubitele altor bărbaţi.

Citeşte şi:

Nudiştii şi swingerii se ceartă pe "oraşul dezbrăcat“ din Franţa

Se deschide primul club de swingeri din Capitală

Profesor la închisoare din cauza orgiilor pentru swingeri

Profesor universitar, trei ani de puşcărie pentru orgii sexuale

Vrei să-ţi treacă prin pat altă parteneră decât cea oficială fără să îţi înşeli nevasta? Acum este posibil şi în Bucureşti. Primul club de swingeri din Capitală a fost prezentat oficial în urmă cu două zile.

Pe o străduţă de lângă Piaţa Iancului, într-o vilă cu etaj, Roxana Ioniţă a amenjat un club mai special. „La parter avem un bar şi o sală de socializare. Aici încep cuplurile să se cunoască", ne prezintă tânăra de 29 de ani afacerea.

La conferinţa de lansare a clubului au fost prezenţi şi Joanna Romain şi Mihai Dumitrescu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria erotică românească. Cei doi au povestit că fac swing de cinci ani şi că asta nu le-a afectat cu nimic relaţia.

După o noapte de distracţie, între cupluri se leagă prietenii trainice

simeon stalpnicul png

„Dacă în cuplu comunicarea şi încrederea sunt foarte bune, astfel de petreceri nu afectează familia. E pur şi simplu o distracţie şi atât", ne-a explicat Mihai Dumitrescu.

De două luni, în fiecare sâmbătă seara, în clubul din Bucureşti vin câte 30-40 de oameni pentru a se distra cu partenerele altora, dar nu numai. Roxana ne spune că oamenii pot pur şi simplu pleca din club fără a face sex.

„Dacă se înţeleg, sus au patru încăperi în care pot întreţine relaţii sexuale", ne-a explicat tânăra. La astfel de petreceri sunt acceptaţi şi cei singuri. Totuşi, pentru bărbaţii singuri numărul este limitat.

Clienţii pot face şi duş în club după o partidă de sex

simeon stalpnicul png

„Vin cam 4-5 bărbaţi singuri în fiecare weekend. Vin şi femei singure, unele pentru aventuri de o noapte, iar altele pentru a-şi face relaţii serioase", ne-a explicat Roxana. Cei care vin într-un astfel de loc sunt de obicei oameni între 30 şi 40 de ani, cu venituri medii şi mari. Cei interesaţi pot veni doar cu rezervare.

"Cuplurile plătesc 200 de lei, bărbaţii singuri 300 de lei, iar femeile 100 lei. În aceşti bani au inclusă o şampanie de bun venit, fructe şi mici gustări" Roxana Ioniţă,patroană Attractive Club

Vezi aici mai multe fotografii!


    Club de swingeri - galerie foto
Club de swingeri - galerie foto
image
image
image
image
image
image
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net