Alba Iulia: U Cluj – CFR, meci de risc maxim cu 500 de jandarmi şi poliţişti

Galeriile celor două cluburi au fost implicate în multe evenimente sângeroase. Din acest motiv s-a decis mobilizarea a câteva sute de jandarmi şi poliţişti, care vor supraveghea suporterii pe tot parcursul şederii în Alba Iulia.

Este cea mai mare desfăşurare de forţe care a avut loc în ultimii ani în oraş. „Peste 350 de jandarmi şi 2 câini de serviciu din cadrul Jandarmeriei Alba şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor avea misiunea de a asigura ordinea publică “, a spus Ovidiu Jurcoveţ purtătorul de cuvânt al

Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. În plus, aproximativ 150 de poliţişti din cadrul IPJ şi poliţişti comunitari, în cooperare cu agenţi ai Serviciului Poliţiei Transporturi, vor acţiona în staţia CFR, pe străzile pe care se vor deplasa suporterii şi lângă stadion. „Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Galeriile vor fi însoţite permanent de jandarmi şi sperăm să nu aibă loc incidente“, a completat Ovidiu Jurcoveţ.

Stadionul din Alba Iulia va fi plin mâine la meci. Vor asista aproximativ 7.000 de spectatori. „Cinci suporteri ai echipei Universitatea Cluj şi patru suporteri ai echipei CFR Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion“, a mai spus Ovidiu Jurcoveţ.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg