Alex, manechinul lui Botezatu: "Eu nu sunt gay!"

Alex: Vreau să spun că am aflat aseară despre articolul din Click. Am rămas surprins pentru că eu ştiam de existenţa acestui clip. Nu este niciun trucaj, eu sunt în film. Nu este un act sexual! Nu este un act sexual gay. Acel site are o tematică gay dar nu există scene explicite gay. Acolo există foarte multe poye si clipuri unde mulţi îşi arată formele, pentru clienţi gay. Capatos: Tu eşti gay?

Alex: Nu! Am făcut asta pentru bani. Eu sunt foarte deschis la minte, de aceea am acceptat să fac lucrul acesta. Filmările au avut loc în România pentru un site Canadian. Este un site plătit. Când am făcut acest clip s-a semnat un contract. Am luat câteva mii de dolari pentru filmare. Banii au fost singurul motiv pentru care am acceptat să fac acest lucru, iar pozele sunt artistice.

Capatos: Bine dar sunt explicite!

Alex: Sunt poze pentru site-ul respectiv. Dacă nu eram asociat imaginii lui Botezatu, aşa ceva nu apărea în presă. Pentru mine era un mister de ce după un an de zile au apărut aceste poze. Clipul şi pozele au apărut pe un site acum un an. Sunt două versiuni ale clipului. Mi s-a părut o oportunitate de a face bani.

Capatos: Partenerul este şi el român?

Alex: Este român, este straight şi este motivul pentru care am intrat eu în acest scandal. Este plecat din ţară şi m-a sunat în seara asta. Mi-a spus că ştie cine a organizat acest scandal. El a avut un conflict deschis cu Adrian Pescariu. Pescariu ştia de filmuleţ. El şi partenerul meu au avut o conversaţie pe messenger în care s-au înjurat şi au pornit ameninţările.

Capatos: Păi dacă apare Pescariu deja e ciudat. Voi spuneţi că nu sunteţi gay, el are informaţii din lumea gay.

Alex: Eu nu îl acuz pe Pescariu.

Capatos: Păi dacă este atât de accesibil pe net, putea să îl ia oricine.

Stoian: Crezi că este o lovitură dublă? Să îl atace şi pe Cătălin?

Alex: El şi-a atins scopul cu ce a făcut.

Capatos: Tu ai făcut parte din echipa lui Bote nu foarte mult timp. Ce ţi-a zis el după ce a văzut aceste imagini?

Alex: Eu mă gândesc că este o continuare a atacurilor asupra lui Cătălin. Toate scandalurile au fost în sfera sexuală gay. Eu ştiam de la început că site-ul are tente gay. Nu ştiam că o să apară filmuleţul pe alte site-uri gay.

Adrian Pescariu a intrat în legătură directă la Capatos pentru a dezbate subiectul emisiunii "Un Show Păcătos". Cu această ocazie, Stoian şi Adrian s-au ciondănit pe baza acuzelor făcute în presă, unul către celălalt. 

"Nici nu ştiu despre ce filmuleţ este vorba. Eu nu cred că ar avea relaţii sexuale de genul ăla. Dacă m-aş certa cu cineva vreodată nu aş recurge la ceva de acest gen. Eu nici măcar nu am văzut filmuleţul. Nu are nimeni dreptul să mă bage pe mine într-un scandal. Eu de când îl cunosc pe Alex nu am speculat niciodată despre nimeni. Eu vreau doar să-mi întreţin familia şi atât. Cine nu mă ştie şi mă judecă greşit, Dumnezeu să-l ierte. Ştiu şi eu multe despre multă lume dar asta nu înseamnă că o să vorbesc" a declarat Pescariu.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
anca serea jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan