Alex Velea: «M-am apucat de sport pentru aspect şi pentru fete»


    Alex Velea
Alex Velea

Alex Velea îşi înnebuneşte fanele la fiecare concert pe care îi susţine cu fizicul său impresionant. Dar pentru a arăta aşa, cântăreţul face foarte multe sacrificii.

Artistul a mărturisit că a început să frecventeze sala de sport pentru a le atrage atenţia fetelor înnebunite după bărbaţii musculoşi.

„Sunt pasionat de sport pentru că ţin la sănătatea mea. Fac sport din clasa a doua, am practicat karate do tradiţional. Contează foarte mult să faci sport, te disciplinează, îţi creează o anumită conduită. Sala m-a transformat aşa. Când am terminat liceul, am prins drag de fiare şi am început să ridic greutăţi la lotul de lupte libere din Craiova. Am observat că se umflă diverse părţi ale corpului şi nici fetele nu reacţionau negativ la treaba asta. În prima fază, clar, am făcut sport pentru aspect. Am observat că dacă faci sport răceşti mai greu sau, cel puţin în cazul meu, te simţi mai bine, respiri mai bine. Îmi place foarte mult sportul, e un stil de viaţă", a declarat Alex Velea pentru ziarul Ring.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
harry si meghan jpg
zodii care imprumuta bani jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
pod blaj jpg
Dorin Chiotea FOTO Facebook
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg