Alexandra Dinu petrece o mini-vacanţă cu iubitul în România: «Mai stăm până duminică»

Ultima actualizare:

    Alexandra dinu
Alexandra dinu

Actriţa Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu a fost invitată în platoul emisiunii Happy Hour, unde a vorbit despre planurile ei de viitor şi relaţia ei cu Luca, iubitul ei.

Alexandra a mărturisit că este foarte fericită că a reuşit să organizeze consultaţii gratuite la inimă pentru toţi copiii din România, în parteneriat cu câteva clinici din ţară. Aceasta a mărturisit că fiul ei a trecut cu bine peste problema pe care a avut-o şi că este un copil foarte matur, de care e mândră.

"Timp de trei luni, în anumite clinici care au răspuns pozitiv apelului meu, se pot face eco cardiografii gratuite pentru toţi copiii. Mario a fost întotdeauna un copil foarte matur, a părut mai mare decât vârsta pe care o are. A înţeles că viaţa înseamnă şi asta şi că durerea şi suferinţa fac parte din noi. Educaţia e foarte importantă, iar el e un copil educat", a spus aceasta.

Alexandra a mărturisit că este foarte fericită cu iubitul ei, Luca Bastianello

Luca, iubitul Alexandrei, este tot actor şi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei pelicule în care au jucat împreună (captură: PRO TV)
Luca, iubitul Alexandrei, este tot actor şi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei pelicule în care au jucat împreună (captură: PRO TV)

Actriţa a dezvăluit că mai stă în ţară până duminică şi că iubitul ei, Luca, o însoţeşte. În plus, Alexandra a mărturisit că acesta este încântat de ţara noastră şi că adoră papanaşii.

"Luca e în România şi îi place foarte mult. Îi place şi bucătăria, tot. Cel mai mult îi plac papanaşii. E a doua oară când vine aici. Prima dată a fost foarte şocat că l-am dus la munte şi a aflat că există urşii în staţiune, printre oameni. Acum mai stăm până duminică", a declarat aceasta.

Vedeta a recunoscut că este foarte fericită alături de iubitul ei şi că se gândeşte serios să devină soţia lui.

"Îmi place că îmi corespunde. E o persoană liniştită. E modest, e destul de umil. Nu îi place să iasă şi nici mie nu îmi place acest lucru. Când va fi o nuntă, te voi anunţa. Uite, am venit în alb, mă pregătesc", a declarat aceasta.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net