Alexandru Arşinel: «Îmi pare rău că m-am născut în România!» De ce spune asta

Ultima actualizare:

    Alexandru Arşinel
Alexandru Arşinel

Alexandru Arşinel a suferit recent o intervenţie chirurgicală în urma căreia s-a ales cu un rinichi nou. Acest lucru pare să fi stârnit controverse din partea unor persoane care au speculat că actorul a primit transplantul datorită notorietăţii sale.

În urma acestor zvonuri, Arşinel s-a arătat dezgustat şi a făcut câteva declaraţii pentru www.ziarulring.ro în acest sens.

"Nu este hotararea mea. Pentru a va lamuri in acest sens, ar trebui sa-l sunati pe dl profesor Lucan sau pe seful comisiei de transplant de aici de la Cluj, cei care au hotarat sa ma cheme. tine de compatibilitate, de starea pacientului si astfel se iau hotararile. Eu acum aud prima data un asemenea lucru si sunt blocat. M-as fi mirat sa nu apara si rautati.

O rautate de genul asta mi s-a spus si de la Bucuresti ca ar fi aparut pe un blog din partea unui coleg, un actoras care apare in ce nu stiu formula de spectacol de la o televiziune si care spunea ca se bucura de situatia mea de sanatate in ideea ca, in sfarsit, poate sa mai vina un alt actor in locul meu. Rautati inerente, care apartin, uneori, acestui popor... Daca ati discuta cu dl doctor Lucan, cred ca v-ati lamuri despre cine este acest domn Ungureanu. A fost o sansa. Poate ca Dumnezeu a vrut sa mi-o trimita. N-as dezvolta foarte mult, pentru ca efectiv intru intr-o stare de depresie si incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta", a spus actorul pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net